Design interior marca SeTe, cu piese din lemn de la Ionuț Dragnea

design interior SeTe - Ionut Dragnea

Despre Sergiu Teleuță și munca în design interior puteți citi cel mai bine pe site-ul lui – www.sete.ro, iar despre Ionuț Dragnea sunt foarte multe articole publicate deja pe StejarMasiv.ro Pare-se că online-ul face bine la prezentarea către un public mai larg pentru toate entitățile care se își oferă serviciile.

Recent am primit de la Ionuț imaginile din acest articol șiu mi-e greu să comentez pe marginea lor, altfel decât admirativ. Prezentarea lui, avocatul convertit în meșteșugar, a fost un Must Read pentru acea vreme, continuând să strângă aprecieri constant. Despre Sergiu nu știu multe, însă ceea ce el descrie la realizări este mai mult decât impresionant.

Azi vă supun atenției colaborarea celor doi, folosindu-mă de descrierea pieselor furnizată de Ionuț. Cred că privitorul acestui design interior nu înțelege neapărat toate detaliile tehnice implicate în producerea pieselor din lemn, însă suma lor duce la rezultatul final, care merită aprecieri fără îndoială. Timpul mi-a schimbat percepția despre design interior și am înțeles rolul vizionarului care imaginează simplu, ca rezultat final, o sumă de valori ce ne încântă. Este complex procesul care duce la acest rezultat simplu, e nevoie de imaginație, de înțelegerea contextului, de subtilități ce duc la justificarea apelării la un specialist în design interior.

Ionuț și-a descris munca așa :

” Avem asa:
 
– perete despărțitor (am văzut ca se mai foloseste denumirea de perete riflat, însa riflurile conform DEX cred ca sunt putin altceva, în fine…), L150 x 15 x H255 cm, fiecare verticala din perete e dintr-o singura scândura, noduri nechituite pentru aspect natural / rustic, canturi cu canal frezat, finisaj bait + lac;
 
– consola perete: structură din stejar masiv echipată cu fronturi de usi din pin, arse si periate, textura 3D, fiecare usă este executată dintr-o singura scandura pentru a pastra continuitatea flader-ului la imbinarea la 45°, cadrul consolei este din stejar masiv, cu polite in interior, feronerie Blum, finisaj bait + lac, in aceeasi nuanta cu peretele despartitor. 
 
Ambele piese stau in living pentru acelasi client. Sergiu Teleuta (www.sete.ro) semnează munca de design interior ”
 

Perete Riflat – L150 x 15 x H255 cm

perete riflat - design interior Sergiu Teleuta

Consola de perete

consola de perete design interior
consolă perete din pin – realizare practică Ionuț Dragnea
consola de perete design interior

Despre design interior și Sergiu Teleuță va trebui să aflu mai multe, aveți mai jos 2 schițe preluate de la el, din secțiunea Schițe care vă pot face o idee despre cum arată interacțiunea unui beneficiar cu el.

Partea frumoasă este că spre deosebire de designerii sau arhitecții care vor Topoare cu lunetă, se pare că la Sergiu vei găsi și indicație către soluție. Pe partea lemn a conlucrat minunat cu Ionuț Dragnea. Munca în echipă este un deziderat greu de atins …

Design interior Living Baneasa sete.ro
Design interior Living Baneasa – sete.ro
Design interior bucatarie crangasi sete.ro
Design interior bucatarie Crangasi – sete.ro

Cu drag, din capitala Maramureșului.

perete riflat - design interior Sergiu Teleuta
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.