Trucuri de design pentru o bucatarie mica

bucatarie mica

V-am promis săptămâna trecută că voi scrie și articole despre cum aranjezi casele cu încăperi mai puțin generoase și-am început azi cu idei pentru o bucatarie mica. Dacă sunteți prea departe și nu puteți ajunge la Munchen să cumpărați ”Răzbunarea bunicii”, mobila compactă pentru o bucatarie mica, luați-vă o ceașcă de cafea, așezați-vă la masă și hai să ne apucăm de redecorat!

bucatarie mica

Observați coșulețele de deasupra dulapului din imagine? Noi avem prostul obicei de a pune acolo ambalajele de la cuptorul cu microunde, aparatul de cafea, dacă le aveți, încercați o conversie a lor…

Așa-i că faci ce faci și arunci o privire afară pe geam? Poți începe cu asta. Pune perdea deschisă la culoare sau jaluzele care pot sta ridicate în timpul zilei. Dacă lași lumina să intre în casă, automat bucătăria va părea mai primitoare, mai deschisă, mai spațioasă.

Apoi, apucă-te de făcut curățenie între seturile de farfurii, pahare, oale, tigăi. Chiar ai nevoie de toate? Caută să le aranjezi cât mai compact și ai grijă pe viitor să păstrezi această ordine. Dacă nu ai o cămară și pui alimentele în dulapurile din bucătărie, te rog să faci același lucru, curățenie printre ele și nu cumpăra ce nu folosești! Pentru optimizarea spațiului, poți folosi ușile dulapurilor pentru depozitat.

V-am mai scris despre insula din bucătărie, iată că poate fi folosită și ca masă, și ca spațiu de depozitat. Un truc bun este folosirea băncuțelor, în locul scaunelor. Ocupă loc mai puțin și pot fi folosite pentru aranjarea prosoapelor.

bucatarie mica

bucatarie mica

Folosiți la maxim pereții. Puneți rafturi mici pe ei, suporți din metal, o să vă rămână mult loc în dulap în acest fel. Idei se găsesc peste tot, important e să vă apucați de treabă.

bucatarie mica

bucatarie mica

Știți cum se zice că nu ești român dacă nu ai acasă o pungă cu pungi? Sau măcar un sertar? Hai să vă arăt cel mai bun truc descoperit azi: cutia de șervețele pentru pungi!! E următorul nivel!

Idei pentru mobilarea bucatariei – Scaun pentru bucatarie – 7 cele mai comode modele!

Cu drag și cu plăcere! 🙂

bucatarie mica

Citește și – 12 Propuneri de stiluri de amenajare a bucătariei

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.