Doar lemn … și eleganță … și timp … și o sticlă de vin cu două pahare

suport de lemn

Cum poți defini făcând referire la o sticla de vin eleganța .. sau rafinamentul … sau clasa … sau aristocrația autentică? Prin sânge albastru sau valoarea personală?

Prin excenticitate obții o vizibilitate vecină cu ciudățenia sau nebunia. Szolt mi-a descris povestea unui proaspăt îmbogățit de după revoluție care după ce și-a cumpărat echipă de Dakar, cu J-de milioane de euro, singurul lucru pe care și-l amintea memorabil de povestit despre cursa prin nisip era că a dat 50 de Euro pe o sârmă. Banii lui, valoarea lui.

Eleganța autentică presupune cultură, presupune practicarea în cunoștință de cauză a unor deprinderi învățate, studiate și însușite. Nu poți face o reverență în fața reginei, din prima, așa, după ureche, neexersat, trebuie practică, trebuie studiu ca genunchiul să se încline exact atît de mult cât trebuie și în modul și poziția corectă pentru a exprima diferențiat respectul și demnitatea sau slugărnicia și obediența.

Arta degustării vinului are de-a face cu Bacchus doar atât cât încălzește sufletul, iar maeștrii enologi pot descrie senzații nebănuite pe care ar trebui să fii educat să le percepi, în detrimentul stării ilogic euforice date de consumul excesiv. A bea un vin ar trebui să fie o experiență în sine, o încântare de simțuri, moment de desfătare și tihnă. Pentru suflet mai mult decât pentru trup, ar trebui să acorde consumatorului eleganță, detașare și valoare pentru întreg timpul petrecut la masă. Trăim vremuri grăbite, alergăm și uităm să ne oprim, consumăm timp mai repede decât bateria smartdevice-urilor.

Vă invit la film, vizionați A good year în această seară. 2006 a fost anul unor schimbări radicale în viața mea, toate spre bine.

Vă rog să luați în calcul elevarea procesului de savurare a vinului, alegeți o sticlă, o bucată de lemn ca și cea de mai jos, două pahare și acordați-vă timp. Doar pentru voi … și un om drag. Vinul vechi devine încet o pasiune pentru mine, începută după ce am primit cadou o sticlă de vin din 1977, anul nașterii mele. Băbească .. o fi având vreo semnificație?

Design cu o sticla de vin

suport de lemn

suport de lemn suport de lemn suport de lemn suport de lemn

suport de lemn

suport de lemn

suport de lemn

suport de lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.