Dressingul, un mod frumos si eficient de depozitare a articolelor vestimentare

Dressing sur mesure Lapeyre carrousel gallery xl AD
Dressingul clasic
Dulap – dressing – din lemn

În opinia mea dressingul este modalitatea cea mai confortabilă de a-ți depozita hainele. Este accesibil și te ajută să salvezi timp când te grăbești, hainele nu se șifonează cum s-ar întampla în mod normal stând împăturite în dulap, iar pentru cei mai nehotărâți care stau jumătăți de ore căutând prin dulap este pefect deoarece aici toate articolele vestimentare sunt la vedere.

Eu știu ce înseamnă să întorci tot dulapul pe dos când te grăbești să iesi din casa si nu găsești bluza care o preferi în momentul respectiv, spre exemplu; da, fac parte din categoria celor nehotărâți. Și nu e neapărat să se întâmple asta numai la fete, orice bărbat care se respectă caută să-și mențină hainele în cele mai bune condiții; cred eu, dressingul este cea mai bună idee pentru un bărbat care merge zilnic la birou în costum, fiind o modalitate foarte eficientă de a păstra vestimentația pregătită oricând de purtat fără să-ți faci griji că pantalonii sau cămășile au cute dezordonate și mult mai accesibil.

Și revenind la sexul frumos trebuie să recunoaștem că majoritatea ne-am trecut deja dressingul pe lista cu „trebuie achizitionat”. Nu aveți nevoie neapărat de o cameră separată sau să goliti debaraua de borcanele cu dulceață pentru a vă crea unul, aveți mai jos niște idei indiferent de mărimea spațiului pe care-l aveți, și sper eu să fie în bună parte după gusturile și necesitățile fiecăruia.

dressingul feminin

Daca cele de mai sus au un design mai mult pentru doamne, avem aici ceva mai masculin:

dressingul masculin

O idee care mi-a plăcut foarte mult și care nu necesită mult spațiu, destinată mai mult adolescentelor cred eu, constă în utilizarea spațiului din partea din spate a patului. Nu deranjează și fetelor le place să se laude cu hăinuțele lor, așa că le pot așeza la loc de cinste la vedere.

dressingul vizibil

Am gasit și un video făcut de cei de IKEA în care se prezintă ideea unui dressing într-un spațiu relativ mic:

Surse Fotografii:

www.bizoo.ro

 http://www.caminulhighclass.ro

http://diybazaar.ro

www.galeriilenoblesse.ro

www.zoom-biz.ro

Articole similare – 15 idei de amenajare pentru băile mici si Pe gustul barbatilor… Mobila pe alese

5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Mie in dressing imi place sa mai am si niste cutii separate pentru diferite accesorii si chestii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.