Duș de grădină invers – tu stai normal, în picioare

duș de grădina Magic Shower

Este de cumpărat acest duș de grădină invers, la care apa tâșnește din placa pe care calci cu picioarele. Se declanșează la greutate și are un reglaj de intensitate și putere a apei.

La 300 de dolari îmi vine să zic mulțumesc de idee și sper că americanii să se bucure de utilizarea unui duș de grădină cumpărat, în timp ce românii și-l pot construi singuri.

4 arcuri găsești la Foerch, cupla de furtun de gădină și distribuitoarele la orice magazin de bricolaj, trebuie puțină ingeniozitate la acționarea robinetului prin apăsarea platformei. Cu un butoi negru suspendat deasupra capului sigur că totul se simplifică, însă merită acceptată provocarea de a meșteri un duș de grădină invers.

duș de grădina Magic Shower

Doar cine a lucrat pe căldură între straturi sau pe rândurile de plante, la pământ sau iarbă, doar dacă ai cosit câteva ceasuri poți aprecia cu adevărat răcorirea unui duș. Ăștia cu reclamele despre orășeni îmbrăcați bine, ferchezuiți care caută răcorirea adevărată nu știu despre ce vorbesc. Nu înțeleg unde s-au încălzit de le trebuie bere să le scadă temperatura.

Fiecare poate imagina soluții pentru un duș de grădină și când am mai scris despre acest subiect chiar aveam intenția să meșteresc mai mult la casuța de la livadă. Tratament pentru căldură – dusul de gradina în aer liber

Dus de gradina

Încă nu-s în stadiul acela, sunt alte sarcini mai importante. În curând montăm ușile de acces în căsuță, construite în stilul vechi, duble. 2 pe exterior pline, 2 pe interior cu vitralii. Pragul l-am făcut din stejar, însă structura și ușile sunt din Douglas. Finisajul cu ulei Woca.

Urmează să termin bardage-ul exterior cu scândură arsă conform rețetei de acum 2 ani, concomitent cu producerea ferestrelor. Vor fi tot duble, ca ușile. August pare extrem de scurt, are deja fragmentat timpul disponibil pentru lucru și din septembrie intrăm în vremea școlii și a grădiniței.

2019 este vara care se arată că trece cel mai repede.

duș de grădina Magic Shower
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.