Ego Home – o locație aparte din Cluj Napoca

Ego Home Cluj Napoca

Dacă ai treabă în Cluj, sau ești doar în trecere ori vrei să explorezi orașul cu ocazia unui festival, poți să te cazezi la Ego Home. Găsești locația, ca mine, prin Booking.

Eu m-am dus la Cluj, ca de cele mai multe ori, cu treburi medicale, o operație de hernie de disc lombară. Nu-s temător, m-am dus singur de dimineață, pe jos, plecând de la Ego Home și traversând incinta USAMV Cluj. Faină plimbare.

Însă seara de dinainte, când am ajuns să mă cazez, cu gândul că voi sta pe Netflix și o să adorm repede a fost cea surprinzătoare pentru mine. Ego Home e foarte central, poți merge pe jos și în Observator și la Cluj Arena sau Platinia. Ideea e că imediat ce am intrat în cameră am fost surprins de tot stejarul folosit în amenajarea interioară.

interior cu stejar
Ego Home - o locație aparte din Cluj Napoca 17

Pentru că aveam timp la dispoziție, am ieșit pe scările de acces care duceau de la apartament la parter, dar și pe terasa de pe acoperiș și am avut încântarea să îl întâlnesc pe Alin Lazăr, proprietarul Ego Home. Întâlnirea s-a transformat într-o discuție lungă de două ore, pe terasa de sus, admirând panorama generoasă.

Ego Home Cluj Napoca 4
Ego Home - o locație aparte din Cluj Napoca 18
Ego Home Cluj Napoca
Ego Home - o locație aparte din Cluj Napoca 19

Am aflat că este implicat și în Romanian Wood și se ocupă de prelucrarea lemnului, la fel ca noi, însă dintr-o abordare mai organică, axată pe elemente cu Live Edge. Interiorul spațiului de cazare reflectă pe de-a-ntregul aprecierea pentru lemnul masiv.

Nivelul de optimism mi-a crescut exponențial, am uitat de operația de a doua zi dimineața, vorbind cu un om care are o stare interioară de calm fantastic, cu care împărtășeam aceleași valori și pe care l-am salvat în suflet la categoria prieteni.

Întâmplarea face ca să primesc în timpul discuției o cerere de la un vechi client, care voia ceva din lemn exact pe segmentul pe care lucrează Alin. I-am transferat încrederea și cu recomandarea mea l-am pus în legătură cu omul. A părut că s-au aliniat astrele și mi-am amintit târziu să fotografiez locul, ca să pot scrie acest articol, când deja soarele era aproape apus.

Sunt 10 ani de când scriu aici și vorbesc cititorilor despre lemn și alegeri cunoscând un minim de informații despre lemnul masiv. Am parte în tot acest timp de contacte cu oameni de calitate, ocazii nebănuite de a descoperi că mai este speranță, că mai sunt ici și colo oameni frumoși, liberi, cu voință care mai pot schimba în bine bucățele de România. Așa a fost și la Ego Home – Cluj Napoca.

Cu drag, de oameni faini!

interior cu stejar
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.