Paul’s Horses – Singureni Manor 2022

Singureni Manor - Paul's Horses

Tot ce fac oamenii de acolo este excepțional, așa că ne-am străduit să fim la înălțime și în 2022 pentru Singureni Manor – Paul’s Horses.

Singureni Manor - Paul's Horses

Anul trecut am livrat mesele pe care le-ați întâlnit în igluuri, anul acesta au fost alte două serii distincte tot de mese, din stejar evident.

Locația avantajează și impune folosirea unui mobilier robust, însă cu aspect clasic, unde fibra lemnului iese în evidență.

Primele au ajuns mesele pentru terasa deschisă – Outdoor Lounge, modelul Madison cu picioare metalice negre și blat din stejar cu finisaj Old Brown. Blaturile au fost dreptunghiulare și pătrate, la mesele pătrate s-a construit un picior derivat din încrucișarea segmentului trapezoidal clasic. Nu e nimic fantastic, sunt doar excepțional realizate, simplu și curat.

Singureni Manor - Paul's Horses - masa Madison
Paul's Horses - Singureni Manor 2022 15

Ultimele livrate au fost mesele cu picioare pliante – am prezentat anterior procesul de creație, a fost o premieră pentru noi – Masă cu picioare pliante pentru evenimente

masa cu picioare pliante
Paul's Horses - Singureni Manor 2022 16

O imagine frumoasă este cea de mai jos, diferită de ceea ce am văzut noi în fabrică:

Singureni Manor - Paul's Horses
Paul's Horses - Singureni Manor 2022 17

Prima dată când am scris despre Singureni Manor – Paul’s Horses am apreciat foarte mult modul profesionist de prezentare – Singureni Manor – locația care definește clar termenul de respect

Am promis că ajung și eu să onorez invitația primită, dar nu cred să fie în 2022. Distincția primită din partea Top Hotel Award ca fiind cel mai bun resort din România – Singureni Manor – Paul’s Horses mă face mândru știind că avem o contribuție și noi în materializarea viselor imaginate de proprietari și arhitecta cu care au lucrat.

Cu drag, de frumos!

P.S. De la noi, din Maramureș, am fost și am scris despre Podina Resort – un loc de refugiu în inima Țării Lăpușului din Maramureș

mese Madison blat din stejar
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.