Explozie de culoare pe tapițeria unor modele de scaune clasice

explozie de culoare

Mă simt cel mai norocos om pe o rază de un kilometru și am parte azi de o explozie de culoare pe care vi-o prezint cu zâmbetul pe buze. Sunt atât de norocos pentru că nu muncesc, ci fac ceea ce îmi place, interacționez cu oameni și am parte zi de zi de schimbare. Nu mă apasă monotonia, nu mă simt aplatizat pentru că fiecare dintre cei care intră și ies din toate zilele când sunt ”la servici” aduce câte o rază, de soare sau furtună. E bine că am parte de schimbare, nu pretind să fie doar bine, ci vreau să simt normalitatea, cu probleme și satisfacții. Fac asta de 3 ani și mă simt un om norocos.

Azi, vorbesc despre o explozie de culoare care m-a făcut să reconsider (pre)conceptele mele prăfuite de design, clasice, conforme și apretate. Se pot face cu imaginație minuni pornind de la ceva banal. De aceea Adriana mea știe că e nevoie de timp pentru a mă face să asimilez idei năstrușnice care schimbă ( a se citi ZGUDUIE) conceptele mele de design. Cu siguranță doamna care a cerut acest tip de tapițerie pe două scaune clasice a văzut mai departe decât poate un bărbat să îndrăznească.

Explozie de culoare pentru Clinton

Scaunul Clinton este un model cu linii simple, fabricat de regulă cu tapițerie de stofă uni, foarte apreciat pentru amenajările HORECA. Modelul cu linii a fost primul fabricat iar imaginea generală se schimbă continuu, cu fiecare stofă diferită. Suportă excelent catifele, stofe plușate sau țesute. Dar am văzut până recent doar fața care arată unicolor.

Așa arată derivațiile clasice.

scaun tapitat Clinton clasic

Iar acesta este rezultatul după aplicarea efectului de explozie de culoare :

explozie de culoare explozie de culoare explozie de culoare

Explozie de culoare pentru Tabak

Modelul de scaun Tabak este alegerea celei mai recente comenzi entru echiparea unui restaurant distins și foarte cochet. Evident, eleganța scaunului este atuul său principal. Dimensiunile scaunului Tabak sunt puțin mai reduse decât ale confratelui scaun Roxy, însă sobrietatea ar trebui să le definească concomitent. Tapițeria clasică este de stofă țesută, elegantă și pretențioasă la atingere.

Așa arată variantele clasice, la care acest verde am crezut acum o lună că este excentricism, însă ne-am înșelat.

scaun din lemn cu tapiterie tabak clasic

Iar rezultatul cu stofa ce induce explozie de culoare este :

explozie de culoare explozie de culoare explozie de culoare Tabak

Domnilor, vă rog aveți încredere în preferințele doamnelor, femeile intuiesc mai bine rezultatul designului surprinzător.

Eu, personal caut colaborare pentru o explozie de culoare cu un co-autor de articole pentru acest blog. Doamnelor, domnișoarelor, aștept emailurile dvs pe adresa calin@stejarmasiv.ro

Veselie vă doresc în suflete !

explozie de culoare Tabak
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.