Expowood 2018 – Brasov – WoodIQ – sponsor de diamant

Expowood 2018 - WoodIQ Expowood 2018 – WoodIQ

Am spus de nenumărate ori că Brasovul, de-ar fi fost capitala țării … deh, mai bine nu intru pe panta aia – zilele acestea se intâmplă Expowood 2018, la Brasov. Ar trebui să fie capitala țării pentru segmentul lemnului și târgul ce mâine are ultima zi expozițională ar trebui să fie un spectacol de grandoare, într-o țară unde lemnul este cea mai valoroasă marfă de export. Însă nu este așa, chiar dacă auspiciile sunt favorabile și participanți mai mulți decât anul trecut. Am intenționat să particip ca vizitator la Expowood, însă m-a furat viața din offline și nu am reușit să ajung.

Expowood 2018 - WoodIQ
Expowood Brasov

I-am sunat pe prietenii mei de la WoodIQ, cu întrebări despre cum merge târgul în perioada fierbinte a depunerilor de proiecte pentru StartUp Nation 2018. Ceea ce n-am înțeles eu este cum de prezența online a Expowood 2018 este atât de incompletă și deficitară. Site-ul lor se incarcă extrem de greu iar accesarea listei de expozanți din meniu nu returneaza nici o notificare, pe când lista PDF oferă ferm un raspuns de eroare. Poate ar trebui să se inspire de la expoziții mai mari, BIFE, Maison&Objet

Expowood 2018 - WoodIQ
Paginile se incarca deficitar, azi mai contează, după ziua de mâine  … nu

Sponsorii – factori cheie pentru orice expoziție, magneți de atracție pentru public și interesați de domeniu cu noroc, sunt prezentați succint, fără descrierea premiilor oferite, sau chiar fara vreo descriere. Nu mi s-a spus, insa simt eu, din afară, că publicitatea și promovarea evenimentului este cel puțin deficitară. Clipul de prezentare al evenimentului are azi 33 de vizualizări, și cu 8 ore in urma avea 32, fapt măcar neobișnuit, daca nu intrigant pentru orice participant. Sper să reușesc măcar eu, acum și în zilele care urmează, să incrementez acest număr.

UPDATE – Azi dimineata, in 21.04, la ora 8:00 au ajuns la 48 de vizualizari … crestere de 33% in urma articolului. Trist.

Am primit emailul de invitație generală la Expowood 2018 acum multă vreme și am citit acolo că WoodIQ oferă un utilaj de aproape 1200 de EURO ca sponsor de diamant, însă nu apare online nimic despre asta. Nu mi s-a cerut, nici n-am vrut să amărăsc pe nimeni, dar sper ca să pot contribui puțin pentru ziua de mâine, ultima în care expoziția mai este deschisă. Mergeți și vorbiți cu oamenii din standuri, cu siguranță veți găsi informații utile. Intrebați de StartUp Nation, înscrieți-vă la tombolă, am convingerea că sunt șanse mari să prindeți premiul cel mare, având în vedere că nu se prea știe despre ce e vorba. Masina de frezat MF45H – cu ax inclinabil este cea din imaginea de mai jos.

Cu siguranță sunt standuri interesante, am zărit elemente spiralate de balustrade în clip, însă nu i-am găsit pe cei de la Spiralwood printre numele din standurile vizibile pe harta de interior. Salut prezența celor de la Revistadinlemn, d-na Mihaela Radu este o persoană de care cu greu te dezlipești când revarsă cunoștințele despre finisaje acumulate în ani de lucru efectiv lângă esențele autohtone.

Le-am cerut imagini celor de la WoodIQ, să văd cum arată standul lor, sunt vizibili, disponibili și Dan Pruteanu omul cu care să vorbești despre scule și lemn, de dimineață până seara. Pe cuvânt, am testat asta eu însumi.

Va invit să vizitați târgul mâine, toți cei ce aveți drum în Brașov și treabă adiacent cu lemnul.

S-aveți parte de sănătate nesfârșită, și spor la treabă!

Expowood 2018 - WoodIQ
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Multumim pentru mentionare, Calin!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.