Gala Forbes Business Awards 2020 – trofee realizate de StejarMasiv.ro

trofee Gala Forbes Business Awards 2020 Gala Forbes Business Awards 2020

În data de 12 octombrie a.c. a avut loc Gala Forbes Business Awards 2020 – cu tematica Business Heroes – adică aprecierea față de antreprenorii care s-au străduit să-și mențină afacerile funcționale cu reduceri minime sau deloc de personal. Ne aducem aportul la o parte din evenimentele organizate de Forbes România producând trofeele care se decernează premianților.

Pentru Gala Forbes Business Awards 2020 am îndrăznit să împingem limitele convenționale are trofeelor decernate până acum după ce am răsfoit baza de imagini cu modelele de trofee decernate până acum. Pentru că suntem Stejar Masiv.ro considerăm stejarul ca unic material posibil pentru a fabrica aceste produse aparte.

Gala Forbes Business Awards 2020

Stejarul este regele pădurilor românești și are o încărcătură de simbolistică foarte puternică. Cantitatea de material folosit a fost de 3,08 mp de scândură. Am ales cu grijă din materialul disponibil și am găsit lemn vechi, recuperat dintr-un pod de casă maramureșeană veche.

Gala Forbes Business Awards 2020

Lemnul avea carii, însă la rindeluire a arătat o oglindă foarte bine reliefată. Sub finisajul de ulei de in natural oglinda s-a amplificat. Am intenționat să imaginăm o formă mai avangardistă, însă solicitarea Forbes a fost să rămânem într-o linie clasică cu aceste trofee pentru Gala Forbes Business Awards 2020. Forma este un romb fără un vârf, așezat pe un postament. Materialul însă și fibra sunt unice pe fiecare bucată, dar totuși cu origine comună.

trofee Gala Forbes Business Awards 2020
Gala Forbes Business Awards 2020

Lucrând la aceste trofee pentru Gala Forbes Business Awards 2020 care au necesitat cca 10 zile de manoperă, am realizat cât de mult seamănă lemnul de stejar din mâna mea, printr-o analogie, cu poporul român.

Le-am scris organizatorilor, rugându-i să menționeze câteva idei, care chiar dacă nu au apucat să fie complet iterate în cadrul evenimentului, îmi permit să le inserez eu mai jos, citând din email:

”Lemnul de stejar vechi simbolizează foarte bine poporul român, are o fibră dură, foarte frumoasă, însă timpul și dăunătorii l-au afectat. Totuși, lemnul rămâne la fel de rezistent iar cei ce au răbdare să-l studieze vor descoperi oglinda stejarului, sub finisajul cu ulei de in. În funcție de direcția din care il atinge lumina lemnul are un efect de caleidoscop pe suprafață.

Trofeele au fost manufacturate si finisate manual. Au imperfecțiuni intenționate, ceea ce le face unice. Eu cred că lemnul seamănă cel mai bine cu omul. Nimeni nu are pielea perfectă, are imperfecțiuni din naștere sau căpătate de-a lungul vieții, cicatrici sau bătături. Așa este și lemnul de stejar, si de aceea îl văd foarte asemănător cu noi, ca nație.

Este important ca cel care privește să treacă cu vederea imperfecțiunile de suprafață și să aprecieze baza, esența, fibra acestei nații, care are un potențial enorm, e aur acoperit de praf. Nu sunt protocronist, doar mâhnit că valorile nu au parte de promovare la fel de vizibilă, pe când defectele sunt aduse în prim plan.

Stejarul se găsește în bisericile maramureșene incluse în patrimoniul UNESCO ( avem cea mai mare aglomerare de obiective UNESCO de pe planetă în Maramureș), în porțile maramureșene și în crucile Cimitirului vesel de la Săpânța.

Premianții Forbes vor primi trofee la care au lucrat un moldovean, un muntean și un ardelean, încărcate cu sufletul celor 3 zone importante ale României.”

Nu știu cât de mult au realizat emoția mea cei care au primit aceste trofee, însă mi-am dorit să simtă tactil, prin imperfecțiunile fiecărui trofeu, la atingerea lemnului de stejar șlefuit, că merită să arunce o privire spre trofeu, să-l VADĂ cu adevărat înainte de a-l adăuga unei panoplii și așa foarte aglomerate. Gala Forbes Business Awards 2020 a avut o participare largă, am remarcat că toți partenerii au profitat de ocazie să își facă reclamă.

Gala Forbes Business Awards 2020

Noi n-am prezentat nici un material promoțional, nu știm să ne facem reclamă, nici nu am plătit reclamă în 9 ani de prezență pe piața din România. Promovarea este cu totul altceva, ne reprezintă portofoliul de beneficiari mulțumiți și spațiile publice cu produse de la noi. Recomandarea este cea mai bună promovare pe care mizăm și Gala Forbes Business Awards 2020 a fost un moment perfect.

Citește despre : Casa de ceai a Reginei Maria de la Castelul Bran și Imagini frumoase cu masa Britain pe prispa conacului Maldăr

Din 3 ediții pe care le-am susținut cu trofee, la acest eveniment am primit recomandarea din partea Forbes România să inscripționăm chiar pe trofeu – StejarMasiv.ro. Nu-s chiar cu sufletul împăcat, mă voi gândi la altă modalitate de promovare a pieselor de stejar pe care le prezentăm în catalogul online MobelAmadeus.ro

La aceste trofee au participat Rubiq CNC, Fabricat în Oltenița și StejarMasiv.ro

Rubiq CNC la Fabricat in Oltenita
Rubiq CNC la Fabricat in Oltenita

Trofee realizate anterior:

Gala Forbes Women 2020 – cele mai influente doamne

Top 100 Cool Brands 2019 – revista Forbes

Trofee realizate în 2022 – Stejar pentru Ubisoft Bucharest 2022

Gala Forbes Business Awards 2020
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Felicitari. Au iesit trofee deosebite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.