Gala Forbes Women 2020 – cele mai influente doamne

Gala Forbes Women 2020

Gala Forbes Women 2020 – 17 septembrie 2020

trofee Forbes Women 2020

Cuvintele sunt de prisos, doamnele au fost premiate în seara zilei de 17 septembrie 2020, în cadrul unei festivități la Palatul Bragadiru. Trofeele primite sunt din Stejar Masiv, gravate laser cu complicitatea WoodIQ.

Concept :

trofeu mostra

Teste finale:

trofeu Gala Forbes Women 2020

Trofeele în forma definitivă pentru Gala Forbes Women 2020 sunt din lemn de Stejar Masiv de Maramureș, au fost prelucrate cu utilaje Wood IQ și înscripționate cu laser Rubiq CNC la Oltenița, lângă București. Aș zice că au traversat întreaga țară înainte de a ajunge la București, în posesia celor mai influente femei din România acestui an.

Am o inimă … mare și plină de mândrie! Mi-am luat fetița de 20 de luni în brațe și i-am povestit că într-o zi poate să primească și ea un astfel de trofeu. Dacă va fi făcut tot de tatăl ei ar o reușită fantastică. Am doi băieți, mai mari, însă fetița mea poartă din punctul meu de vedere genetica familiei mai departe, sunt contra conceptului cu numele dus de băieți. Irina mea … o învăț că poate fi orice … orice ea își dorește … președintele acestei țări sau cea mai bună bucătăreasă, e important să fie ceva în care ea crede că e bună, îi place și își dorește.

2020 va rămâne în memoria noastră ca un an aparte, de aceea și Gala Forbes Women 2020 este complet diferită de celelalte 8 ediții anterioare. Se poartă mască … și nu e Carnavalul de la Veneția …

Gala Forbes cu mască 2020

Gala Forbes Women 2020

Resursele de imagini complete ale evenimentului sunt disponibile pe pagina Facebook Romania.

Anul trecut am publicat un alt articol despre evenimentul Top Cool Brands și trofeele oferite câștigătorilor:

Top 100 Cool Brands Forbes

Gala Forbes Women 2020
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.