Gama Perla – albastru azur din piele naturală

Sofa Perla

Perla este un nume just și potrivit pentru acest set de fotolii și sofa.

Perla serie 1

N-are prea mult a face cu mobila din lemn masiv, însă nici nu poți mobila doar cu lemn. Picioarele sunt din fag, masiv …

Cred că alegerea culorii scoate din anonimat un set alminteri foarte frumos și îndrăzneț ca și forme. Dacă s-ar fi folosit o piele cu culoare caldă, maro sau coniac ori alte nuanțe clasice nimeni n-ar fi reacționat instantaneu, însă albastrul azur pe setul Perla pur și simplu îți ia ochii.

Fotoliu Perla
Fotoliu Perla
Fotoliu Perla
Fotoliu Perla

Perla este numele inspirat de cusăturile de pe interiorul spătarului, foarte similare cu cele din interiorul scoicii ce produce perle. Forma curbă a spătarului este neobișnuită însă foarte comodă, iar brațele se odihnesc obligatoriu pe marginile în formă de semicerc. Faptul că spătarul are aceeași înălțime cu brațele fotoliilor și a sofalei încadrează aceste piese de mobilier în gama Lounge, alături de Chesterfield-uri.

Gosiți cusături similare, cu un aer vintage și la scaunul Corvete

Sunt piese pentru camere de zi, holuri, birouri sau săli de așteptare pretențioase. N-ai vrea să stai seara la televizor, nu se potrivesc confortului în pijamale, ci unor ținute business, cel mult casual. Doamnele vor putea etala o postură elegantă, pantofii din capătul gambelor lucrate la sală vor fi perfect expuși admirării.

Sofa Perla
Sofa Perla

Aproape că pot spune despre aceste piese că sunt un podium, unde ocupantul trebuie să se ridice la nivelul superior de eleganță pe timpul zilei, în ocazii ce impun ținută. Am spus multe NU-uri despre acest set Perla, pentru a nu isca vise celor ce îl văd amplasat într-un spațiu rezidențial. Nu multe locuințe au încăperi destinate să funcționeze ca birou, dar pe hol, poate într-o culoare mai moderată s-ar putea amplasa o pereche de fotolii.

Seria Perla
Seria Perla
Seria Perla
Seria Perla
Seria sofa plus fotolii
Seria Perla

Prețurile acestor piese superbe sunt individuale, fotoliu și sofa, nu sunt neapărat un set. Sofa poate găzdui 2 persoane, iar fotoliile sunt pentru ocupanți individuali.

Viziteaza catalogul Mobel Amadeus

Regret și acum lipsa unor piese de hol aparte pentru a le putea oferi ca și completare pentru setul Perla, este o lacună de care personal mă îngrijorez de multă vreme. Mobilierul utilitar, de mici dimensiuni, este un segment trecut cu vederea de aproape toți producătorii. Este greu să produci serii din acele piese, mici, care nu poartă valoare ridicată. Aici meșterii buni au o nișă extrem de larg deschisă ca oportunități.

Am mai prezentat un set similar, de sofa cu fotolii, tot din gama Lounge, ce poate fi format din set 3+2+1 – Seria Konstanz plus eventual Aviator Aero Konstanz

Konstanz series
Konstanz series

Cum aleg culoarea pentru pielea de tapițerie?

În urma contactului direct, telefonic sau email, stabilim o comandă fermă și ulterior putem expedia un set de mostre de piele pentru a alege culoarea dorită. Vom achita noi expedierea mostrarului, însă ni-l dorim înapoi.Contactul direct este un deziderat important, poate ai o imagine a culorii dorite și putem căuta soluții împreună, dacă nuanța nu se găsește în portofoliul nostru

Seria Perla
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.