Globuri din lemn pentru bradul de Crăciun

globuri din lemn

Sunt puțini cei care căută de sărbători globuri din lemn. Lumea preferă tot ce e cu sclipici, strălucitor. Bradul trebuie să fie încărcat, prin statura lui arătăm lumii statura noastră. Ați observat în ultimii ani cum nu mai ține omul cont de tradiție? Aprindem luminile de Crăciun de la începutul lunii decembrie, aprovizionăm magazinele cu decorațiuni, șervețele, fețe de masă, haine cu motive de Crăciun, ca să forțăm cumpărătorul să cumpere. În fiecare an apare altceva. Și cum să îți decorezi casa în același fel? Ce vor zice cei care vin la colindat?

Casele sunt pline de lumini de parcă nu ne-am putea bucura de venirea sărbătorilor fără ele. Dacă spui că împodobești bradul prin 21 decembrie, ridică lumea sprâncenele și te acuză că nu iubești sărbătorile. Mai știe cineva că nașterea Mântuitorului o sărbătorim? Mai știe cineva că lumina din sufletul nostru ar trebui să o aprindem, nu cea de pe străzi ori din instalațiile din casă?

Să nu mă înțelegeți greșit. Nu cred, nici nu vreau să afirm că toți cei care își decorează casa sunt lipsiți de generozitate. Dar parcă, de la administrațiile locale, despre care știm clar că o duc destul de greu pe partea financiară, m-aș aștepta să-și reducă cheluielile cu decoratul și iluminatul, și să le îndrepte către zonele în care sunt deficitari.

globuri din lemn

Ai nevoie de inspirație? DECORATIUNI DIN LEMN PENTRU CRACIUN – SUPORTURI RUSTICE DE LUMANARI

Cu tristețe vă spun că lucrurile merg cum merg pentru că ne gândim mai mult la ce punem pe brad decât la ce am putea pune sub bradul unui om amărât. Suntem pe zi ce trece mai deficitari la generozitate. Și dacă căutăm opulența, sigur că ai impresia că pare ieftin să pui pe brad globuri din lemn.

Afară fulguiește acum și în timpul care ne-a mai rămas până ne bate seara de ajun la geam aș vrea să ne gândim mai mult la cei de lângă noi, care nu au pe nimeni să se gândească la ei. Bradul poate fi împodobit cu lucruri mai puțin scumpe, dar nu mai puțin prețioase. Iată câteva idei de globuri din lemn, dacă pe viitor doriți să vă îndreptați către alegerea lor.

globuri din lemn

globuri din lemn

globuri din lemn globuri din lemn

globuri din lemn
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.