Târgul darurilor de Crăciun – eveniment în Baia Mare

Targul darurilor de Craciun

De câțiva ani, agitația cumpărării darurilor de Crăciun pentru cei dragi s-a transformat în Baia Mare, într-o frumoasă așteptare a unui eveniment cu adevărat creat în spiritul Crăciunului. Duminică seara m-am uitat la câteva desene animate făcute prin anii 1930 de casa de producție a lui Walt Disney, desene care prezentau atelierul de lucru a lui Moș Crăciun. Spiridușii lucrau de zor, foarte bine organizați, pe o linie de producție la capătul căreia ieșeau jucării care mai de care mai vesele. Moșul, cu burta mare și un râs foarte zgomotos, verifica jucărie cu jucărie, punea ștampila de OK pe ea, după care o punea în sacul său. Totul trebuia să fie perfect pentru copii. Am zis uitându-mă la ele, că dacă ar fi să recreăm în desene atmosfera din atelierul moșului, sigur am găsi iphoane și tablete la asamblat.

Dar, dacă sunteți din aceia care caută daruri mai de suflet, la Târgul Darurilor de Crăciun organizat în Baia Mare, trebuie să veniți! Pe toți cei care vin să-și expună acolo minunățiile, eu îi văd ca fiind spiridușii de demult din atelierul Moșului.

Targul darurilor de Craciun

Ia dați voi play la piesa asta, până terminați de citit articolul:

”Târgul Darurilor de Crăciun este un eveniment creat pentru comunitatea băimăreană însă oricine este binevenit și primit cu drag. Acest eveniment constituie o oportunitate pentru artiștii români și deținatorii de brand-uri nișate, de a expune, vinde și interacționa cu publicul iar pentru vizitatori de a le cunoaște talentul și de a găsi lucruri deosebite, pe care nu le pot găsi în altă parte.

Evenimentul se desfășoară între 19 – 21 decembrie 2018, între orele 9.00 – 19.00, la Biblioteca Județeană, Salonul Artelor.  ca evenimente complementare, organizatorii vă propun ateliere de lectură pentru copii mici și mari susținute de Editura Cartemma, degustare de produse locale, colindători.” [sursa]

Targul darurilor de Craciun

Personal, cunosc câțiva dintre expozanți. Lucrările sunt de foarte bună calitate, făcute cu drag și respect pentru artă. Veți găsi acolo podoabe pentru brad, bijuterii, obiecte din ceramică, săpunuri și cosmetice naturale, și multe alte surprize. Vă promit, alegerea darurilor de Crăciun va fi foarte ușoară dacă participați la târg. Va fi o gură de aer curat și proaspăt în marea de comercial care ne înconjoară.

Cu drag de alegeri inspirate!

Targul darurilor de Craciun

Targul darurilor de Craciun

Targul darurilor de Craciun

Targul darurilor de Craciun

Targul darurilor de Craciun

Targul darurilor de Craciun

Sursa foto: pagina evenimentul de aici: https://www.facebook.com/events/682146358853681/

Targul darurilor de Craciun
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.