Golden age coffee table – masuță de cafea serenă

Golden Age

Vă rog nu confundați Golden Age din denumirea măsuței de cafea cu Epoca de aur, o denumire derivată și folosită pe vremea PCR.

Golden Age este perioada vechilor oameni, a primilor oameni, cei ce încă trăiau cu zeii laolaltă și aveau serenitatea ca formă de viață. Nu munceau pentru că pământul era plin de roade. Viața lungă, liniștită și descendența din vremurile următoare formării lumii prin voia lui Cronos și a titanilor e considerată ca fiind cea mai bună perioadă a umanității. Poeții eleni au cântat în versuri această perioadă iar oamenii din acele vremuri se presupune că sunt demoni care veghează asupra omenirii, călăuzind-o.

Golden Age

”Demoni” nu are semnificația atribuită azi cu sens negativ și înspăimântător, ci derivă din grecescul daēmones care însemană ”știuți” sau înțelepți. Astfel că ei sunt benefici pentru restul oamenilor, vindecători de boli și aducători de pace, păzitorii muritorilor.

Măsuța de cafea cu denumire atât de generoasă, este un exemplu de simplitate, eleganță și naturalețe. Metalul poate fi finisat în mai multe variante, negru, natur sau cupru, dar ultima este cea de departe preferată. Nu este o piesă care să se conformeze unor norme, nici nu se supune unora, este o insulă de formă și culoare aparte, care poate fi încadrată în orice design cu scopul de a-i conferi unicitate.

Blatul rotund poate avea diametru de 80 sau 100 cm și este fabricat din lemn masiv de cer. Imperfecțiunile naturale ale lemnului contrastează cu formele continue și fluide ale metalului dar sunt ancorate în realitate de sudurile brute, neșlefuite. Designul acestui produs este o sumă de contraste, permițând unui designer încadrarea în orice stil ca notă aparte de contrast.

Golden Age există și va perpetua în conștiința noastră comună pentru totdeauna, de aceea ne raportăm la o perioadă fastă a omenirii atât în privința trecutului, a prezentului, dar mai ales a viitorului. Ne dorim perfecțiunea însă știm că nu e posibil a fi atinsă și de aceea aceptăm variantele care se apropie de ideal.

Cu drag, de zile nebanuit de frumoase, ce vor să vină !

Golden Age
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.