Handcrafted by Chiuzbi – produse artizanale fabricate la Timișoara

Handcrafted by Chiuzbi tocator cu papion

Handcrafted by Chiuzbi are în portofoliul de produse toate piesele din imaginile acestui articol. Sorin a decis să ofere 5 produse fabricate de el, gratuit, cititorilor revistei online StejarMasiv.ro care se înscriu la newsletter prin formularul din articol sau cel afișat în bara din dreapta site-ului. Colectarea adreselor de email va dura până în 30 septembrie și voi selecta random 5 adrese de email, la care voi anunța și cere informații despre cum pot primi unul dintre cele 5 produse de mai jos.

Lista cuprinde :

  • Bol din lemn de stejar – Diametru 23 de cm și 8 cm înălțime
  • set de papion din lemn 11 cm cu butoni
  • papion din lemn 11 cm finisaj Natural Oak
  • pix din stejar Natural Oak cu feronerie neagră – pastă neagră
  • pix din nuc cu feronerie alamă – pastă neagră
5 produse oferite de Handcrafted by Chiuzbi
5 produse oferite de Handcrafted by Chiuzbi

Chiuzbi este pe scurt numele lui Sorin Chiuzbăian, iar Handcrafted By Chiuzbi este brandul sub care produce piese unicate, artizanale, din lemn, în atelierul său din Timișoara.

Handcrafted by Chiuzbi
Sorin Chiuzbăian

Am băut cu el o cafea la Pressco, pe b-dul București în Baia Mare, acum … 4 ani, da, au trecut uimitor de repede. Atunci am publicat despre Sorin și un articol – Arta Lemnului – scris în mare parte de el. Era foarte la început, explorator în meșteșugul lemnului, cu baze bune în strungărie și idei creative mai multe decât putea pune în practică. Azi s-au schimbat multe, portofoliul lui a crescut și are o adevărată panoplie de produse fabricate în inima Banatului pe care le promovează pe pagina lui de Facebook.

Produse manufacturate de Handcrafted By Chiuzbi

Handcrafted by Chiuzbi este primul dintre brandurile care fac parte din comunitatea strânsă în jurul revistei despre lemn – StejarMasiv.ro și care a subscris unei idei de promovare a acestui spațiu online. Și Sorin crede, la fel ca mine, că StejarMasiv.ro este astăzi mai mult decât Călin Pop și Alina Rad, doi dintre autorii articolelor publicate aici. StejarMasiv.ro este o comunitate, o sumă de oameni cu preocupări comune, independenți, liberi și susținători ai unui set de valori și principii. Lemnul ne eliberează, ne oferă puterea de a creea valoare, prin prelucrarea lui sub indiferent ce formă.

Produse – Handcrafted By Chiuzbi

– pentru comenzi sau informații accesați pagina de Facebook  sau email la adresa chiuzbaian.sorin@yahoo.com

Tâmplari, dulgheri, sculptori, arhitecți, producători de mobilă sau constructori de case, meșteri populari sau designeri de produse artizanale … toți datorăm lemnului o parte bună din bunăstarea noastră materială, însă mai important, subscriem unor principii de viață sănătoase, bazate pe valori morale. Suntem oameni de treabă, chiar așa … Vorbind despre lemn, datorită faptului că ne ocupăm cu prelucrarea lui, ajungem să devenim prieteni, să ne recomandăm reciproc, să păstrăm legătura, deși poate nu ne-am văzut niciodată. Internetul ne aduce într-un spațiu comun, ne oferă conectarea la oameni pe care altfel nu i-am fi întâlnit, cu rumeguș pe mâni, și unii și alții.

citeste foarte importantAcest articol este primul dintr-o serie, astfel încât începând cu septembrie 2018 vom oferi cititorilor revistei Stejar Masiv.ro, în fiecare lună, prin tragere la sorți, produse din lemn, pentru lemn sau conexe prelucrării lemnului. Considerăm că este cea mai frumoasă modalitate de a răsplăti fidelitatea voastră.

În Septembrie 2018 Handcrafted by Chiuzbi oferă 5 produse. Campania durează 10 luni, până în iunie 2019, produsele oferite diferind de la lună la lună.

Adresele de email sunt trecute în aceeași listă, lună de lună, succesiv, având șansa de a fi selectat pentru produsele ce se oferă în fiecare lună. Condiția de a fi ales o singură dată este singura care duce la excluderea pentru selecția din lunile următoare.

[mailerlite_form form_id=2]

Mulțumim că ne citiți și ne bucurăm că apreciați lemnul.

Citește și –Piele și lemn – brandul Crafted Workshop TLL

Handcrafted by Chiuzbi
28 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.