Hockey de masă – Sling Shot – joc de interior cu piese de table

joc de hockey de masă

Adaug Hockey de masă la lista jocurilor din lemn pe care de-a lungul timpului le-am prezentat aici. Sunt fascinat de numărul lor și trebuie să răsfoiesc paginile acestei reviste pentru a-mi aminti și eu numele multor jocuri deja descrise.

Quoridor Jenga Cribbage SumbloxKendama X și 0 – și mai sunt multe …

tabla de hockey de masă
hockey de masă – slingshot – foosball

Avem un timp destul de lung, s-au depășit 6 luni, de când ne-am restrâns interacțiunea cu familia extinsă sau cu prietenii. Trebuie inventate noi ocupații pentru membri familiei, nu cred că un ecran rezolvă nevoia de interacțiune. Jocul acesta, Hockey de masă, un fel de tras cu praștia pe tablă, poate fi una dintre opțiuni. Nu necesită decât îndemânare. L-am găsit de vânzare peste tot, Amazon, site-uri anonime, magazine de jucării, însă tot am sentimentul că nu este cunoscut.

Totul se rezumă la precizia și viteza cu care eliberezi partea ta de tablă de piese, iar câștigătorul este cel care expediază toate piesele lui prin fanta îngustă, în terenul celorlalți jucători. Sunt variante de Hockey de masă pentru 2 persoane, dar si pentru 4. La noi ultima variantă se potrivește.

Stângaciul a câștigat … Tudor al meu are stânga ca braț dominant.

Pentru cei care caută o altă formă de divertisment decât ecranele tabletelor, a unui calculator sau al televizorului cred că avem o opțiune destul de atractivă. Dacă de pe dulapul unde depozitați jocul de Jenga sau Catan scoateți setul de Backgammon și-l devalizați de piese, cu un placaj si câteva șipci se poate construi extrem de simplu tabla de Hockey de masă.

Aveți în imaginea de mai jos cotele, pentru cei care bricolează nu durează să-l ansambleze mai mult decât timpul cât fierbe o cafea la ibric.

cote tabla si piese

Le-am atras atenția băieților mei să fie atenți la intensitatea bucuriei resimțită când câștigă un joc real versus trăirile din fața televizorului sau a calculatorului. Bucuria interacțiunii autentice, om la om este inegalabilă, trebuie să învețe să piardă, dar și să câștige.

Nu fac reclamă niciunui brand, sunt motivat de promovarea acestor jocuri de propria convingere că felul vechi de a ne educa combativitatea și fair-play-ul trebuie neapărat să aibă materializare fizică.

Încă nu am un hockey de masă, dar este pe lista scurtă.

catalog mobila din stejar masiv Mobel Amadeus

Citește și – Jocuri fabricate din lemn

cote tabla si piese
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.