Lecție de design interior. 5 hoteluri de poveste

soho house istanbul e1467624023564

Ați iubit vreodată un hotel atât de mult încât ați fost tentat să rămâneți în interiorul său toată ziua în loc să ieșiți să explorați orașul? Există unele hoteluri, care te fac să te simți acasă, unele care te fac să vrei să fugi de acasă și să te tot muți atunci și acolo. Realist vorbind asta nu se poate, dar asta nu înseamnă că nu poți aduce un pic de magia hotelului înapoi acasă cu tine.

5 hoteluri din 5 orașe care te fac să visezi, care dau în orice clipă o lecție veritabilă de estetica, design interior și eleganță. O postare cu iz de călătorie și visare. Sper să vă inspire!

  1. HOTEL PANACHE

Dorothée Meilichzon a proiectat acest minunat proiect Art Nouveau – Hotelul Panache din Paris. Nebunia de mix-uri și pattern-uri, specifice stilului french m-au inspirat să aleg, cu greu, acest hotel din Paris.

dormitor parizian

hotel panache paris - interior
Panache Paris

 

2. Hotel HAM YARD HOTEL

Fiecare dintre cele 91 camere de la Londra Ham Yard Hotel au fost proiectate în mod individual de Kit Kemp – și toate acestea includ o combinație între modele colorate modern și cele neutre liniștite. La fel ca Londra, hotelul are o prestanță aparte.

biblioteca londoneza

ham yard hotel
Ham Yard – bedroom

3. SOHO HOUSE ISTANBUL

Iată o idee de a aduce înapoi acasă cu tine spiritul vacanței – fotoliile din catifea. Tradiție, modern și mult rafinament, asta ne aduce azi Istanbulul.

hotel soho house instabul dormitor
Dormitor Soho House Istanbul
soho house istanbul - hotel
Soho House Istanbul

 

4. THE HOXTON

Camerele de la The Hoxton Amsterdam, un hotel care a deschis s-a deschis în 2015 pe canalul Herengracht, sunt un vis pentru oricine cauta un deco-design masculin. Detaliile include lambriuri din lemn masiv și traverse din piele. Ne place!

Dormitor Hotel Hoxton

Hotel HOXTON Amsterdam

5. HOTEL DES GALERIES

Detaliile liniștite proiectate de Fleur Delesalle și Camille Flammarion, care fac să te simți atât de confortabil și acasă. Trebuie să încercați acest stil în casa dumneavoastră, pentru a recrea sentimentul de vacanta fericită.

hotel des galeries

Hotel des Galeries, Galerie du Roi, 2, Bruxelles, Architectes Camille Flammarion Fleur Delasalle

9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.