Idei de amenajare a bucatariei in stil futuristic

neoane pentru bucatarie

Designerii rusi de la Geometrix Design Studio, cei care vin cu aceste idei de amenajare a bucatariei, cred cu tarie in evolutia stilului futurist. De aceea pentru anul ce urmeaza ei ne propun un design original, dinamic si poate pentru uni dintre noi, extravagant.  Cele câteva idei de amenajare a bucatariei cuprinse in designul de bucatarie numit „ Parametrix”  conțin ingrediente principale precum: lemnul, sticla si caramida. Insa trebuie mentionat faptul ca unicitatea acestui design sta in oglinzile pe post de tablou, neoanele colorate, insertiile din lemn sculptate si sistemele de iluminare originale.

Geometrix Design Studio mizeaza pe profesionalism si desi spatiul bucatariei este relativ mic, acest „ inconvenient” nu va fi observat deoarece este realizat cu mult simt practic, astfel incat masa de bucatarie este transformabila, iar paharele sunt suspendate deasupra mesei.

Daca ar fi sa aleg acest tip de design in casa mea, ar fi datorita sistemului de iluminare care isi schimba culorile in functie de starea ta de spirit si evident al lemnului masiv, care din fericire predomina in acest design futurist si minimalist.

Voi ce spuneti, va place acesta idee pentru „bucataria viitorului”? Cum ați reacționa dacă designerul ar veni cu astfel de idei de amenajare a bucatariei?

idei de amenajare
Geometrix Design Studio

idei de amenajare rusesti

idei de amenajare

Idei de amenajare a bucatariei

idei de amenajare a bucatariei

Idei de amenajare a bucatariei

Idei de amenajare a bucatariei

Idei de amenajare a bucatariei

Sursa foto

Cred că puteți citi și 15 idei de amenajare a bailor mici, este la fel de interesant. Bucătăriile au marele avantaj de a fi spațiile unde petrecem cel mai mult timp efectiv, timp activ. De aceea, din opțiunile de care dispunem este vital să ne selectăm preferințele, să conturăm armonios o soluție de amenajare care trebuie pe lângă estetică să fie și practică. Lemnul masiv, stejarul preponderent este ales pentru elementele calde, dar personal aș recomanda doar pentru blatul de lucru alegerea pietrei. Nu neapărat marmură sau granit, ci orice piatră suficient de dură cât să corespunda utilizării casnice. Blatul de bucatarie din stejar poate fi o opțiune, dacă nu este supus unei utilizări intense.

Mobila, poate fi construită din lemn sau semifabricate, cu atenție mare la detalii, fiind un produs ce rar ajunge să mai fie înlocuit. Zona de dining poate coincide cu spațiul comun ce trece către living, iar soluția unui Open-Space va oferă contact cu musafirii, ceea ce azi este un atu extrem de apreciat.

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cursuri de calificare Profesionale Alexanders
    Cursuri de calificare autorizate ANC! Diplomele sunt recunoscute international! Plata cursurilor se poate face si in rate lunare! Practica este asigurata! Angajam dupa terminarea cursului!
    alexanders.ro/cursuri-de-calificare/