Suport pentru bradul de Crăciun – ce alegem?

suport pentru bradul

V-ați găsit deja suport pentru bradul de Crăciun? V-ați cumpărat brad natural sau din plastic? Când obișnuiți să faceți bradul? Am început cu întrebările! 🙂

Tradiția spune că bradul se împodobește în seara de 24 decembrie și, indiferent în ce culoare îl îmbrăcați, e important ca vârful să fie decorat cu o stea sau un înger, ce reprezintă îngerii și steaua de la Betleem. Se pare că tradiția împodobirii bradului a fost preluată de la triburile germanice, iar forma triunghiulară a bradului reprezintă de fapt, Sfânta Treime.

Mulți dintre noi am modificat acest obicei și nerăbdători fiind, ne apucăm de împodobit mult mai repede. Magazinele, orașele mari, toate pun decorațiile la începutul lunii decembrie, vederea lor face bine la vânzare. Acasă, poate vrem să ne amintim mai repede că urmează vacanța, timpul petrecut cu familia și darurile. Sau poate avem prea multe de făcut în ajun, astfel că pregătim bradul mai repede.

Cine a venit cu ideea de a pune sub brad cadouri, nu știu, poate îmi spuneți dvs. Din punctul de vedere al cadourilor, un suport pentru bradul de Crăciun ar trebui să fie cât mai înalt, să facă loc pentru cadouri, desigur. Suportul e parte importantă în îmbodobirea bradului, e accesoriu ce trebuie asortat cu casa, cu încăperea în care punem bradul.

Există o mare varietate pe piață, pornind de la simplul suport din plastic, trecând la cel din lemn, care mai de care mai interesant. E clar că primul scop trebuie să fie acela de susținere, stabilitate, mai ales dacă aveți copii mici sau animale.

suport pentru bradul

La final, pentru că e luna bucuriei, vă dau o chestie amuzantă de citit. Poate o știți, circulă de o vreme pe net, sunt review-urile postate pe emag la un brad natural înalt de 9 – 10 metri. Nouă ni se pare amuzante deși le-am mai citit. Le găsiți aici!

suport pentru bradul suport pentru bradul suport pentru bradul suport pentru bradul suport pentru bradul suport pentru bradul de craciun 7 suport pentru bradul suport pentru bradul

Mergem la Cracovia să vedem târgul de Crăciun.

Ho, ho, hooo, imediat vine și Anul Nou!

suport pentru bradul
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.