Igor Nani – Policasnica – Parchet stratificat și uși din Moldova

showroom Policasnica

În Chișinău, în Moldova de peste Prut, Igor Nani conduce producția fabricii Policasnica specializată în uși și parchet stratificat. În România părerile sunt împărțite, unii includ Moldova în zona rusească alții o asimilează Europei Centrale și spațiului român. Eu nu exprim nici o poziție, am neamuri peste Tisa, în actuala Ukraină, mai multe ca număr decât în România. Bunicul meu s-a născut în satul Slatina, teritoriul Poloniei în 1928, apoi stăpânirea s-a schimbat. Nici azi, nici peste ani, nu e nimic bătut în cuie.

Policasnica – Moldova

Fabrica Policasnica - Igor Nani

Aștept vremea când hotarele nu vor mai conta, pentru mine Igor Nani este român, vorbește foarte frumos limba română, lucrează cu companii românești din țara noastră și din afara ei. Nu cred că mai este mult până când vom interacționa om cu om, oriunde pe planeta asta, neîngrădiți de granițe. Ne știm demult, e greu să definesc numărul de ani de când îl cunosc. Am toată admirația pentru moldoveni, cred că au păstrat mai bine decât noi vechile cunoștințe, cele de bază, din domenii unde avansul tehnologic ar trebui să se cumuleze cu tradițiile, nu să le înlocuiască.

Voi publica o listă cu furnizorii de unde voi aproviziona materiale și echipamente în construcția casei familiei noastre pe structură din lemn ce va începe poate anul viitor. Sper să fie de folos ca informație nepărtinitoare, neinfluențată de avantaje comerciale. Către Igor Nani va merge cu siguranță comanda de uși interioare, posibil și de parchet stratificat. Avem și în Baia Mare fabrici pentru aceste produse, însă am sentimentul că au prins gustul livrărilor către vest și tratează de sus cererile domestice, de la persoane fizice cu comenzi mai mici.

logo Igor Nani

Sub brandul Igor Nani găsiți uși de interior din gamele Vintage, Classic, Modern și Stil – Amely, Decape sau Radica. Încă există cereri pentru tocuri cu elemente sculptate sau profilate, dinspre Est cel mai des, deși din discuția cu el am înțeles că preferințele a tot mai mulți beneficiari se îndreaptă spre ușile cu aspect natur, de lemn rustic, autentic.

Uși de interior Igor Nani – Policasnica

Găsiți pe site-ul oficial Policasnica informații foarte succint prezentate, fără povești despre produse și contactul direct. Livrează și în România, în mod frecvent, la costuri decente, corecte vis-a-vis de calitatea oferită. Atât ușile cât și parchetul sunt finisate cu uleiuri germane, marca Loba. Nu cunoșteam acest brand, pentru mine Woca, Rubio și Osmo sunt cele consacrate, însă am citit că nemții de la Loba au o tradiție lungă în producția finisajelor cu ulei.

Parchet stratificat – Igor Nani – Policasnica

Să știți de la mine că brandurile care nu bat apa-n piuă cu reclama, mai ales cele destinate uzului industrial, oferă produse mai de calitate, decât cele aflate pe panourile publicitare.

Articolul de față este cu titlu gratuit, în semn de apreciere către Igor Nani, pentru produsele fabricate la un nivel de calitate Premium, în Moldova.

P.S.

Am găsit în imaginile lui Igor Nani o variantă de masă cu picioare identice cu modelul Kraken, fabricată de noi. Blatul are furnir, în culori contrastante, pătat. Piciorul metalic este foarte bine realizat, îmi confirmă aprecierea pentru modelul pe care noi îl producem de peste 11 ani și-l livrăm constant la export. Am explicat pe larg construcția variantei de top Kraken Full Oak, cu picior și blat integral din lemn masiv de stejar în articolul – Kraken Full Oak – masa cu blat și picior integral din stejar masiv

Kraken din Moldova

blat cu furnir model Kraken

Vă asigur că există o preferință pentru acest tip de furnir, pătat, provenită din zona Asiei, unde lemnul de mango este folosit la producția de mobilă și oferă acest aspect.

Europenii s-au prins și au cerut producătorilor est europeni ce folosesc stejar soluții pentru un aspect similar, din lemn nobil.

Vă reamintesc site-ul lui Igor Nani – http://igornani.md/

Usi Walnut Igor Nani
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.