Imagini din fabrică cu modelul de masa ovală pliantă

Masa ovala plianta finisata in nuanta galbena inchisa

Și mesele pliante și cele circulare au fost zilele acestea în centrul atenției. Masa Ovală pliantă de mai jos nu mai este în acest moment în producție, dar face parte din portofoliul nostru și la „vremea ei” a fost un succes major. Dacă caut prin magazie, poate mai găsesc totuși două-trei bucăți rămase. Moda și tendințele se repetă așa că atunci când am găsit într-o colecție mai veche setul de imagini cu această masă nu m-am putut abține să nu v-o arăt, cine știe, poate revine în preferințe. Dacă nu acum, la vară.

Avantajul major este că în poziția pliată ocupă puțin spațiu putând fi retrasă din centrul camerei și poziționată lângă un perete. Pentru amenajarea spațiilor mici, sau în dining-uri, unde modularitatea este necesară, poate reprezenta o soluție foarte bună. Dimensiunea segmentului central când poziția celor două laterale este restrânsă permite folosirea ei ca și masă de perete. Funcționalitatea acestei piese am explicat-o anterior în articolul din octombrie.

Vă rog să arătați clemență pentru calitatea imaginilor și a decorului, în 2005 aveam la dispoziție un aparat Konica de 2 Mpx care pentru acele vremuri era considerat un aparat bun. Ceea ce poate fi relevant din aceste imagini este forma și funcționalitatea acestei mese și diferența de impact vizual la finisaje diferite.

masa plianta ovală
detaliu fibra de stejar
varianta Old Brown
masa ovala plianta finisaj White wash
masa ovala plianta finisaj White wash

Mesele pliante oferă avantajul modularității iar varianta de masa pliantă ce se transformă în oglindă sau masa pentru mic dejun sunt doar două exemple concludente. Toate imaginile cu această masa ovala plianta sunt din 2005 și au fost la vremea lor un Best Seller. Astăzi sunt mii de astfel de produse în uz, în tot vestul Europei.

o foaie coborâtă
finisaj natur
masa ovala plianta
masa ovala plianta - detaliu bordura
masa ovala plianta

 Cu drag, de moda veche.

Update 2022 – Masa ovala plianta nu se mai află în producție, nici nu se regăsește în catalogul de mobila online Mobel Amadeus

Poate revine modelul ca cerință, suntem supra-specializați să le producem.

9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Frumusete , eleganta…lux desavirsit!!!! Cine face asa ceva ????????? Va rog , vreau detalii !