Joc Jenga personalizat prin gravare laser pentru Cătălin – aniversarea de 40 de ani

joc Jenga personalizat prin gravare laser 2

Inspirat de toată experiența mea în privința acestui Joc Jenga – sau Turnul Instabil – am decis ca pentru aniversarea colegului meu de bancă din liceu să comand, pentru a-i oferi un dar deosebit, o lucrare cu semnătura lui Nicolae Rosioru. Am scris anterior despre Jenga în articolul – Jenga – Turnul instabil – joc pentru toată familia  – și mai particular când am prezentat varianta primită de la Nicolae. Acum, Nicolae s-a întrecut pe el însuși și a reușit o lucrare de excepție.

joc Jenga personalizat

Cutia de lemn de stejar pentru acest joc Jenga este dimensionată pentru a găzdui 54 de piese din stejar, echivalentul a 18 etaje a câte 3 piese. Dimensiunile pieselor sunt de – lungime 78 mm, lătime 26 mm și înaltime 20 mm și reușesc să formeze un trunchi de turn complet închis. Piesele au fost gravate laser cu numele lui Cătălin așa că dacă nu-i place nu are ce face și nu-l poate da altcuiva. Sper să fie încântat și să se joace cu familia pentru că din experiența mea de până acum toată lumea devine rapid dependentă de suspansul instabilității pieselor de lemn.

Capacul cutiei este din lemn de gorun de 100 de ani, un privilegiu de care m-am bucurat din partea lui Nicolae, având în vedere colaborarea de până acum. Balamalele sunt tot din lemn, închiderea e perfecta, iar sistemul de blocare a capacului absolut fantastic și ingenios imaginat de meșterul tâmplar. Un aspect inedit, atipic până la variantele de jocuri făcute anterior este legătura cu sfoară pentru o piesă suplimentară, de rezervă, care se extrage din setul așezat la interior în momentul deschiderii capacului. Apare frumos numele beneficiarului și cred că efectul este pe măsura dragului cu care s-a lucrat la acest set. Toate piesele și cutia sunt finisate în ulei.

Puteți și voi comanda un joc Jenga personalizat de Nicolae, cred că în aceste zile cadourile și darurile sunt o alegere foarte grea indiferent cui îi sunt destinate, iar această opțiune poate salva ocaziile unde nu aveți inspirație. Cred că durabilitatea în timp este cea mai apreciată caracteristică, aceste cutii putând face parte din panoplia unui cămin decade, ca parte din istoricul familiei.

Inceputurile – Joc Jenga

Finisajul și rearanjarea pieselor de joc Jenga

Mulțumesc Nicolae, a fost o experiență deosebită, care justifică costul și timpul investit.

joc Jenga personalizat
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.