Oak Glass – masa cu blat din lemn masiv de cer si picioare din sticlă laminată

masa Oak Glass masa Oak Glass

Am evitat în general folosirea denumirilor în limba engleză, cum este azi cazul pentru masa Oak Glass, însă evit și mai mult traducerile neadaptate care pot fi reinterpretate. Blatul din lemn masiv de stejar sălbatic și picioarele fabricate din sticla laminată și temperată, sunt o combinație extrem de apreciată la ultimele târguri unde am fost prezenți. Transparența picioarelor face ca blatul să pară suspendat și concentreaza atenția admirativă către lemnul natural. Ca urmare, denumirea acestei mese si pentru piața internă rămâne tot Oak Glass.

masa Oak Glass
masa Oak Glass

Nu producem acest model din stejar european, ci doar din CER, tocmai pentru a aduce un plus de estetică prin naturalețea imperfecțiunilor lemnului. Este o treabă destul de cu dichis să selectăm elementele componente pentru fiecare blat și de aceea recomandăm finisarea lemnului în nuanțe care scot în evidență fibra blatului de masă pentru modelul Oak Glass.

Găsiți în articolul Mese extensibile – producator de mobila din lemn masiv – Maramures o prezentare comparativă a modelelor de mese extensibile pe care le fabricăm.

De la un beneficiar avem urmatoarele imagini – Masa Oak Glass 220×100, finisaj Bassano Oak livrată la Bistrița

Stejarul natural are nuanțe de miere, pe toate tonurile imaginabile. Crăpăturile și nodurile sunt parte integrantă din munca Mamei Natura și nu se poate reproduce de la un blat de masă la altul aceeași dispunere sau frecvență a prezenței pentru aceste imperfecțiuni. Dacă comandați două mese așteptați-vă sa primiți doi frați gemeni asemănători, insă nu identici. Modelul simplificat al formei picioarelor din sticlă laminată este foarte asemănător cu cele de la masa Catedra. Încercăm să propunem soluții de design cu forme simple, ușor de acceptat și evaluat, care să ușureze asimilarea unor forme și integrarea lor în ambient.

Imagini cu detalii – Masa Oak Glass

Regret că Google cere 300 de cuvinte pentru o postare de articol pentru a considera textul complet descriptiv. Este mai simplu să fac trimitere la descrierea mesei Catedra și să comasez calitățile celor două mesei. Atât Oak Glass cât și Catedra sunt construite pe același principiu, însă materialele folosite diferă. Dacă rustic-industrial înseamnă în general, lemn, piatră, metal, atunci rustic -contemporan include și sticlă sau derivate.

Al doilea model de masă care include sticlă, de data aceasta blatul este descrisă în Blat din sticla securizată pentru seria de mese RIO cu picioare din cer sau același sentiment de suspendare a blatuluiMasa Byron – blat suspendat pe o structură metalică suplă

Gasiti in catalog datele descriptive ale modelului.

masa Oak Glass
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Acest procedeu de „lacuire” cu rasina epoxidica ar merge si la un glaf exterior de balcon, de 4cm grosime, triplustratificat?

    • Nu va recomand rasina epoxidica, pentru utilizare la exterior decat daca sunteti foarte specializat in diversele combinatii de solutii care se prezinta sub aceasta denumire. Variantele uzuale sunt slab rezistente la abraziune si apar foarte usor zgarieturi. Folosirea rasinii epoxidice nu a este o operatiune usoara si necesita testare si experimentare din partea celui care se incumeta.
      Pe de alta parte, acest tip de masa nu este finisata cu rasina, ci cu lac poliuretanic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.