Jocuri de pub sau bar … între prieteni … la un pahar … Hooks

jocuri de pub - hooks

Mie așa îmi pare potrivit, că trebuie vorbit despre Hooks, din categoria jocuri de pub, după ce dați play la piesa de mai jos:

Acum că avem muzica ambientală să descriem obiectul de interes. Nu e nou, poate pentru mine sau pentru spațiul românesc, dar de acum va rămâne scris aici și poate va inspira pe mulți să acționeze.

Hooks sau Ring Toss Game e dintr-o serie de jocuri cu inele, mai britanice, irlandeze sau americane, neimportant, contează că are ca scop cheful de a consuma licori bahice.

Hooks - Ring Toss Game - jocuri de pub
Jocuri de pub sau bar ... între prieteni ... la un pahar ... Hooks 16

Sunt 3 forme în care veți putea digera imaginile și ideea cu jocul:

1 – poți să-l faci singur, dar asta presupune că nu va fi din categoria de jocuri de pub, ci jocuri de terasă, pe propria terasă mai exact.

2 – poți să-l comanzi pe Amazon cu vreo 15-20 de euro, mai pui alături un Jenga și ai timpul ocupat cu prietenii care te vizitează.

3 – Ai un bar, cum este Podul Viilor la noi, în Baia Mare și aduci 1-2 seturi de 2 sau 4 persoane ca să aibă mușterii spor la păhărele.

Hooks – dimensiuni si variante

Nordicii Europei și cei din UK au deja înrădăcinat obiceiul de a ieși în oraș seara weekend de weekend, să bea și poate să joace jocuri de pub. Sunt site-uri unde se vând astfel de seturi, iar categoria de jocuri de pub există pe bune, cu câteva variante diferite, poate 10.

La noi se bea acasă sau la prieteni mai mult decât în bar. Cârciumile alea de cartier cu 2-3 măsuțe afară unde se oferă licori ”ucigătoare” ce torpilează repede pe bani care zăngăne n-ar avea ce să facă cu astfel de jocuri de pub.

Ideea de bar cu program interior, unde e atmosferă, e prost înțeleasă, la modul general în țara aceasta. Poți merge la pub și să te bucuri de o seară chiar dacă nu ieși beat criță … deși nu se prea întâmplă, nu vrea asta nici clientul, nici cârciumarul.

Am scris despre nenumărate jocuri din lemn, cu diverse întrebuințări pentru jucători de la 8 la 88 de ani și continui să găsesc spațiu neacoperit în această direcție.

Să mai exprim o opinie personală, referitor la baruri, eu am apreciat ultima scena de bar din Maverick – Fără celulare pe bar! – s-ar putea și la noi? Deja suntem mai mulți în categoria de Oldtimer.

jocuri de pub - hooks
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.