Lada de bere cu deschizător încorporat

lada de bere

Unii bărbați au o relație specială cu lada de bere pe care noi femeile, n-o putem înțelege. Poate pentru că berea sau orice alt fel de alcool le oferă, după o vârstă, o alinare de la cicăleala noastră. E iconică pentru mine imaginea cu Al Bundy, cu tricoul său cu ”No Mam”, cu sticla de bere în mână ținând un discurs în garaj pentru prieteni. Desigur, nu generalizez, nici nu vreau să jignesc. Mie mi s-a părut întotdeauna foarte amuzant serialul, așa cum mi se par toate serialele care tratează subiecte legate de relația de cuplu. Pentru că trebuie să recunoaștem, nici cu noi nu e ușor, iar starea noastră influențează foarte mult starea celor din jur.

lada de bere

Acum a trecut Crăciunul, dar am găsit o chestie mișto pe net, care ar putea fi un cadou tare frumos pentru orice ocazie: lada de bere cu deschizător încorporat.

lada de bere

S-ar putea să îți placă: Templul celor un milion de sticle de bere

Dacă mă uit bine la ea, mă gândesc că dacă ar avea sistem de răcire, ar fi și mai minunată, dar asta e, lucrăm cu ce avem :). Pe alibaba se poate comanda și personaliza pentru cel care o primește cadou. Este făcută din lemn de pin, șlefuită, cu aspect natural. de către inventivul popor chinez. Eu nu-i văd pe chinezi umblând așa cu lada de bere, dar par foarte bine să-i cunoască pe americani, produsul pare făcut special pentru ei.

lada de bere

Bunicul meu din partea tatălui avea acasă o ladă asemănătoare, dar care era folosită pentru depozitat scule și cuie în lemnărie. Mă gândesc că un om priceput, n-ar avea nicio problemă în a pune pe-olaltă câteva scânduri încât să facă o ladă asemănătoare. Cred că sistemul de deschidere al dopului sticlei de bere ar fi mai dificil de încorporat. Ori avem varianta de a pune în ladă doar sticle care pot fi deschise cu mâna.

Hai, noroc! 🙂

lada de bere

lada de bere

lada de bere

lada de bere

lada de bere
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.