Living albastru – 7 idei pentru decorarea spațiului

living albastru

Living albastru nu e încăperea în care nu vezi altă culoare, ci am ales să o definesc astfel pentru că e culoarea predominantă. Tocmai acum mi-a venit în minte Muzeul Județean de Artă din Baia Mare, care are zona parterului formată din încăperi de culori diferite. Culoarea e dată de vopseaua pereților și a tavanului. Tu, dacă ai avea o casă mai mare, în ce culori ai zugrăvi camerele?

Am ales living albastru pentru că este culoarea care îndeamnă la visare. În bucătărie, nu prea ai timp de visat, în dormitor sau în birou, nici atât. Un mediu albastru calmează și liniștește, însă în exces, duce către depresie. Așa spun specialiștii. Credința mea e că nu culoarea albastru e de vină pentru asta, ci mai mult faptul că ea îndeamnă către interiorizare. Și atunci, e posibil să nu fim foarte mulțumiți de ce găsim în interiorul nostru, de unde starea de depresie.

În câmpul nostru energetic, culoarea albastră este a chakrei gâtului, cea responsabilă cu comunicarea. Cu ea am eu probleme când îmi găsesc mai greu cuvintele și nu vă scriu, poate, pe plac.

Dar să lăsam zona ezoterică, de care nu mă satur eu să vorbesc, și să ne întoarcem la minunatul living albastru. În oricare din imaginile de mai jos, culoarea albastră ar putea fi înlocuită cu verde, verdele acela intens al pădurii dinaintea sosirii toamnei. Observați că vă dau variante și celor care nu sunt prieteni cu culoarea albastru.

E multă muncă să decorezi un living, care să nu pară copiat sau mutat direct din magazin într-o casă. Nouă nu ne place fix ca-n reviste…

Preferata mea e poza de la final. A voastră care e?

living albastru

living albastru

living albastru

living albastru

living albastru

living albastru

living albastru

Dacă îți plac sugestiile noastre, te invităm să mai citești și altele! Usa veche – 5 feluri de a o transforma in mobilier

living albastru
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.