Living amenajat pentru relax, pierdere de timp sau conversatie

Lounge conversational

Lounge conversational, Living, Sunked Fireplace  . . .  definesc o zona a casei cu functionalitate in perioadele de inactivitate. Este locul unde se ia un pahar de vin la mana, se spun povesti, se leneveste sau se sta degeaba. Ma tot gandeam cum ar fi sa mergi cu o asemenea idee catre consumatorul normal roman, care-si face casa pe un petic de pamant, cu putin gazon, 3 dormitoare, doua bai, un living si o bucatarie.

living modern

LivingPlace in general se intelege ca un loc cu canapele sau fotolii si TV, eventual cu aroganta de a avea un semineu, spatiu care la nevoie se poate transforma cu ajutorul unei mese pliante in loc de luat masa pentru toata familia. Suntem obisnuiti sa putem muta obiectele prin casa, chiar unele gospodine adora sa redecoreze prin rotatia mobilierului din dotare. Mai primim de la mama sau bunica un corp de mobila si daruim noi altul. Sa simti ca ai facut schimbare, ca „te-ai innoit”.

living modern
Lounge conversational

Dar ce te faci cand nebunul de designer, care te-a costat o caruta de bani, ti-a aratat in revista idei sugubete, d-astea … moderne…. cum n-a vazut Parisul? Si nevasta ti-a fluturat din gene marunt, a zambit languros si a vrut musai-musai asa ceva, sa moara vecina de ciuda ca nu are si nu mai poate face.

Cam asa ar fi un stil de amenajare a livingului scos din tipare, frumos din cale-afara si fara nici o sansa de modificari pe viitor fara sa darami casa.

Lounge conversational

living in aer liber
Living in aer liber
Living place outdoor
Living place outdoor
exquisite fireplace modern
Semineu decor pentru living
living etnic
Living cu tema etnica
conversational space modern
conversation design pentru living

Cu drag, de timp tihnit.

living modern
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mai ai masa de vandut? Stii ca eram in cautare de ceva similar… :))