Living modern, mobila de sufragerie sau mobila hol?

living modern

Descriptiv, acest set de … living modern, mobila de sufragerie sau mobila hol, poate fi la fel de bine încadrat în funcție de nevoile celui care îl comanda, în oricare dintre cele 3 categorii menționate. Sunt puțin nedumerit, pentru partea de preferințe ale românilor în ceea ce privește zona de interes din cele multe părți ale casei, care este căutată online. Mobila tapițată, canapelele sau fotoliile dețin volumele cele mai mari, întrecută ca și categorii doar de bucătării și dormitoare. Holul este pentru mine prima amenajare care contează, fiind spațiul ce marchează impactul oricărui vizitator.

Cred că fiecare dintre cei interesați caută sugestii de amenajare finală, ca spațiu complet, urmând ca apoi să adapteze dimensional ceea ce îi place la ceea ce poate spațiului disponibil. Când te orientezi printre mobilă de-a gata, cu dimensiuni fixe, trebuie să jonglezi ca rezultat final foarte mult pentru a reuși să adaptezi mobila la spațiu.

O altă abordare este mobilarea cu mobila la comandă. Aceasta are avantajul unui proces de achiziție complet diferit, pentru că se fabrică conform specificațiilor cu scopul de a îndeplini cerințele finale de estetică.

Costurile diferă, este mai economic să te descurci la amenajarea unui spațiu, fie că e vorba de un living modern sau de un hol, cu piese de mobilă standard. Comanda unei garnituri potrivite cu dimensiunile particulare este soluția estetic cea mai reușită, care presupune asumarea unor costuri. Depinde care sunt prioritățile.

Procesul e simplu – te decizi ce anume ai nevoie, ca utilitate – în cazul nostru depozitare într-un living modern, pe orizontala și verticală plus stand TV.

Detalii corpuri living modern

Stejarul, ca aspect și fibră, este prima alegere atunci când vrei lemn masiv.

Forma corpurilor imaginată de Iplan Furniture este descrisă de îmbinare în coadă de rândunică completă, feronerie ascunsă, sertare push, exterior din lemn masiv finisat grosier, însă șlefuit pentru un aspect natural cu senzație tactilă evidențiată a fibrei. Structura este compusă din 3 părți, o parte orizontală cu sertare ce se pot extrage complet, panoul din stejar cu prindere directa pe perete și rafturi din polițe susținute pe structura de țevi și dulapul lateral cu poliță la mijloc. Întreaga structură are partea electrică ascunsă, dar complet utilată.

Procesul e mai dificil, nu se rezumă la a alege din magazin: Placenu place …. nu place. Trebuie să știi ce vrei, să poți transmite tâmplarului, să înțelegi elemente din procesul de fabricație și finisaj. Merită efortul, eu cred că rezultatul final este net superior.

Iplan Furniture sunt Dragoș și Costi, plus noul coleg pe care îl voi cunoaște la Bife Sim, anul acesta.

Cu drag, de forme simple și funcțiuni complexe.

living modern
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.