Made by Pulaski | Lemn masiv pur

Dormitor clasic

Pe vremea cind scriam despre catalogarea curentelor din mobila, mi-a ramas la suflet un producator american desi dupa nume l-as cataloga european.

Totusi zona din care provine poarta acest nume, hilar prin constructia lingvista tradusa direct in romana, dar hai sa fim serios, citi dintre noi nu fac reclama gratuita unei statiuni croate, din nordul marii Adriatice, situat pe capatul unei peninsule? Drept e?

Pulaski Furniture atinge prin designul mobilierului pe care il face mai multe stiluri de design din mobila.

Personal, apreciez eleganta si atentia la detaliu acordata pieselor de mobila fabricate in Pulaski, Virginia. Parca se simte acolo influenta europeana mult de tot, americanii cautand sa-si construiasca o identitate nationala din multe identitati, in care predomina influentele vechiului continent. Azi, influentele asiatice se simt la fel de mult, Toyota vinde cel mai bine pe planeta, dar… cind vine vorba de origini sanatoase tot spre est se uita americanii. Mobila ceruta la fabrica din Baia Mare de italieni, olandezi, nemti … chiar si francezi, seamana cu preferintele designerului de la Pulaski. Indiferent de gusturi, e mobila de clasa, unde poti sa te regasesti fara a deveni Sibarit.

Sufragerie Calistoga

Sufragerie Wellington Manor

Dormitor Brookfield

Dormitor clasic

Dormitor Glenhaven

Dormitor clasic

Colectia Edwardiana

Vitrina

Poate va inspira, moda veche sau noua.

Cu drag.

16 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Foarte frumoasa camera de baiat.Mi s e pare simpla si aerisita, culori pale si numai acente de culoare in covor si cavateva acesorii.Acelasi principiu l-as aplica si in camera lui Tudor aproape 5 ani. Merci!