Masa Biscuit – din stejar masiv cu picioare înclinate

masa biscuit din stejar

Conceptul de la care s-a pornit pentru a realiza această masa Biscuit, cu dimensiunile de 150×80 cm și h=78 cm este familia generala Biscuit care are ca particularitate colțurile rotunjite ale blatului. Am scris anterior articolul Modelul BISCUIT pentru masă și scaune și se pare că simplitatea are adepții ei.

Beneficiarul acestei mese este cineva apropiat, foarte drag mie și Adrianei și a avut răbdare timp destul de îndelungat până când componentele s-au alăturat și au format un tot.

masa biscuit

Picioarele le-au strunjit cei de la SpiralWood din Secuime și după experiența de a fi fabricat tot cu aportul lor masa pliantă pentru Conacul Maldăr am știut că vor fi foarte serioși și prompți. Chiar și cei care au ansamblat masa erau neîncrezători de aspectul final al mesei cu picioarele înclinate dar s-au declarat surprinși plăcut de rezultatul final. Cred că a durat cam 2 luni să ajungem la rezultatul final, strecurând în producția din fabrică blatul și presarea picioarelor, apoi logistica expedierii, strunjirii și retrimiterii picioarelor conice.

Este surprinzător de stabilă și a trebuit neapărat să construim pentru această masa Biscuit și un țarg pentru susținera picioarelor. Altfel cred că ar fi fost cam șubredă ori cel puțin utilizarea ei în timp ar fi produs efectul de ”jucat” pe picioare.

Nu prea e mult de descris, cred că imaginile sunt suficient de sugestive și bucuria beneficiarei pe măsură. Este suficient de încăpătoare pentru 6 ocupanți, scaunele urmează a fi achiziționate separat, pentru că trebuia livrată masa înainte de decizia modelului de scaun. Este acolo o abordare, la care a participat și Adriana, care face cumva simbioză de energii și estetică ce indică parcursul pe mai departe. Eu am fost mai pragmatic și am recomandat scaune model Edward, însă nu am avut succes.

Chiar și pentru apropiați e greu de satisfăcut cereri din acestea particulare, unicat, pentru că nu timpul efectiv de execuție e problema ci găsirea lui strecurat între produsele de serie.

S-o folosești cu bucurie nașa !

masa biscuit
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.