Masa Block – variantă de living și model de măsuță de cafea

Masa Block - varianta de dining cu h=87 cm, picioare metalice si blat din lemn masiv de stejar

Am spus de nenumărate ori că suntem fascinați de producția de mese, unde ne declarăm specialiști, iar Masa Block nu face excepție. de la această regulă. De fapt, bada, face excepție, pentru că are o surată mică, adițional modelului de living, ce poate servi drept măsuță de cafea, cu înălțime redusă, la 45 de cm.

Masa Block - varianta de dining cu h=87 cm, picioare metalice si blat din lemn masiv de stejar

Blat din lemn masiv de cer – stejar sălbatic, cu grosimea de 2 cm și bordura dublată pe tot perimetru pentru modele de până la 220×100 cm, sau 3 cm cu bordura dublată la 6 cm pentru dimensiuni mai mari de blat. Picioare metalice, trapezoidale, masive, brute, cu sudură vizibilă pentru o apartenență inconfundabilă la stilul rustic industrial. Legătură cu tijă metalică, pentru o structură tip cadru, similară constructiv pentru mesele denumite Tresle Table.

varianta de dining cu h=87 cm, picioare metalice si blat din lemn masiv de stejar
varianta de masă pentru dining

Cam așa poate fi descrisă pe scurt Masa Block. Aș putea adăuga, de la mine putere, că suportă, ca rezistență, atâția oameni cât pot urca pe ea. Merge și la bancul cu polițiștii care înșurubează un bec, pentru toți cei 7. Unul ține becul, 4 învârt masa, unul se învârte în sens invers ca să nu amețească cel de pe masă și al 7-lea stă de 6 la ușă, să nu vină curentul.

Pentru a oferi o soluție completă oferim pentru partea de lounge o masă de cafea, construită pe aceeași structură, cu înălțime mai mică decât masa Block pentru dining. Blatul este extrem de similar cu cel al mesei Lombardo, cea prezentată de curând în comparație cu masa Aurelio.

varianta de cafea cu h=87 cm, picioare metalice si blat din lemn masiv de stejar
Masa Block de cafea cu h=45 cm
Masa Block - varianta de masa de cafea cu h=87 cm, picioare metalice si blat din lemn masiv de stejar
Masa Block de cafea cu h=45 cm

Pe bordura lungă a blatului se pot distinge piulițele îngropate în lemn, ce conferă lemnului semne distincte de apartenență la stilul industrial.

detaliu blat masa Block

Voi adăuga masa Block cât mai curând și în catalogul online Mobel Amadeus, cu toată gama de dimensiuni și finisaje disponibile. În avantpremieră, mai jos sunt cele 11 culori disponibile, pentru anul 2019, pentru blaturile din lemn masiv de cer.

Cu drag, de forme robuste. Cât mai mari!

Masa Block - varianta de masa de cafea cu h=87 cm, picioare metalice si blat din lemn masiv de stejar
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.