Masa Britain în varianta cu blat patrat

masa din lemn masiv de stejar Masa Britain cu picior central

Modelul cu picior central și blat patrat derivat din Masa Britain clasica, alături de modelul de masă Kraken sunt printre cele mai apreciate.

cere pret mobila mobel amadeus

Spun derivat pentru că la modelul de masă Britain cu picior central, fie cu blat rotund, model pe care l-am mai prezentat, fie cu blat pătrat, piciorul este constituit dintr-un artificiu de comasare a celor două picioare a mesei Britain tradiționale. Designul este unul foarte apreciat, are diverse interpretări, variațiuni dar toate se referă la conceptul de picior cu decorațiuni în zona mediană, cu prindere pe mediana blatului și două puncte de sprijin pentru blat. Acest concept mută prinderea de pe colț a picioarelor, eliberează perimetrul mesei de puncte de sprijin și permite utilizarea completă a suprafeței blatului.

masa Britain cu blat patrat din lemn masiv de stejar
Masa Britain blat patrat 120×120 cm

Culorile celor două mese sunt următoarele : pentru cea de sus – Antik Grey și pentru cea de jos White Wash – Prezentarea în catalog este disponibila la adresa www.mobelamadeus.ro

La variantele cu un singur picior, am vorbit despre masa cu blatul rotund, însă poate că atunci când am menționat forma de blat patrat era greu de vizualizat cum arată. În biroul fabricii, discuțiile cu partenerii, furnizorii sau clienții se poarta la o masă identică cu cea de mai jos. Aprecierile ne fac să credem că este un model de succes, frumos, elegant.

Cu drag, de modă veche.

Articole similare –Masa Britain pătrată și dreptunghiulară si Set compus din masa și scaun – Britain+Dijon

masa din lemn masiv de stejar
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cat costa acest set si ce dimensiuni are?

  2. #2 Comentariu nou

    fabricati astfel de cutii??

  3. #3 Comentariu nou

    Felicitari, felicitari pentru fiecare cuvant, pentru gandire, pentru fapte, pentru „coloana vertebrala”, pentru perspective, pentru tot FELICITARI pot spune ca sunteti si veti fi un exemplu pentru mine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.