Masa Britain rotunda finisată în culoarea neagra

masa rotunda din lemn masiv de stejar

Modelul de masa Britain rotunda, alături de modelul de masă Spider sunt cele mai apreciate produse, iar în ultimele zile comenzile pe acest gen de masă s-au dublat față de luna anterioară. Masa Georgia, fabricată din cer mai se alătură pentru a completa podiumul preferințelor dumneavoastră.

Mai jos, găsiți imaginile trimise de un client care recent s-a bucurat de primirea acestei piese de mobilier din lemn masiv de stejar deosebite. Alegerea culorii negre, cu blatul periat și finisat cu lac mat se încadrează in designul interior al casei, alături de alte piese similare. E de remarcat parchetul finisat similar, poate că între parchet și piciorul mesei se va intercala ceva de contrast, poate o carpeta … nu știu, doar presupun.

masa Britain rotunda

masa Britain rotundacere pret mobila mobel amadeus

masa Britain rotunda

Imaginile au fost făcute seara, după ce curierul a livrat cu întârziere produsul, deși am înțeles că în București se mai întâmplă. A fost montată și fotografiată de proprietari, bunăvoință pentru care sunt foarte recunoscător, fără a critica calitatea imaginilor. Masa Britain rotunda este un produs fabricat și livrat în Romania până acum la cel puțin 40 de clienți. Am convingerea că cu greu s-ar putea cineva declara nemulțumit, este o piesă de mobilier care impresionează și denotă rafinement în amenajările interioare pretențioase.

Am reușit recent să fotografiez și ă piesă similară cu blat pătrat, care are aceeași ergonomie ca și cea cu blat rotund, dacă nu chiar mai bună. La o masa Britain pătrata cu latura de 160 cm încap 12 persoane, pe când discul cu diametru de 160 de la masa Britain rotunda poate acomoda 10 persoane.

Prețul celei rotunde este cu puțin mai ridicat din cauza pretucrării mai dificile, însă dacă ar fi după mine, eu tot cu blat pătrat aș achiziționa.

Rotundul este mai distins, netăgăduit, iar simbolistica unei mese rotunde nu poate fi trecută cu vederea. Bordura dublată din designul blaturilor de mese tip Britain conferă un aspect solid, masiv, așa cum îi șade bine unei mese din stejar masiv.

Cu drag, de modă veche.

masa rotunda din lemn masiv de stejar
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna seara ! Sunt interesat de aceasta masa Britan, vopsita negru mat ori un negru mat antic, „ars” , cu diametru 120 sau 140cm. Va rog sa imi comunicati pretul si termenul de livrare.
  Va multumesc mult si astept cu interes raspunsul Dvs.
  Seara buna !
  Adam – 0723.131.656

 2. #2 Comentariu nou

  Va rog sa-mi comunicati care este pretul unei mese Britan rotunda, diametru de 120 cm, alb mat si patru scaune. Multumesc mult. Laura

 3. #3 Comentariu nou

  Buna ziua!Ma intereseaza masa rotunda modelul Britan vitage cu diametrul 120 pana la 150 inchisa si cu posibilitatea de deschidere!As dori un pret si un termen de livrare!Multumesc,Luminita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.