Masa bucatarie – masa extensibila 12 persoane – Model Provence sau Madrid

masa bucatarie

Se scrie masa de bucătărie, cu diacritice, dar Google înțelege doar masa bucatarie sau masa extensibila 12 persoane ca să simplifice căutarea și îmi cere să exclud atributul ”de”. Am făcut-o în primul paragraf, ca să fie bine și pentru motorul de căutare și pentru cei care cauta pe Google astfel de produse, pe care să le folosească cu succes timp îndelungat.

masa bucatarie
Masa Madrid si scaune Morgan

Fabricăm cea mai de succes formă a unei mese, cu două denumiri Provence sau Madrid. Se află în producție de peste 25 de ani, se cere în continuare și este apreciată la fel de bine, fie că îi spun masa bucatarie fie masa extensibila 12 persoane. Cele două jumătăți de blat se deplasează pe șine din lemn de stejar stânga<->dreapta și permit extragerea extensiei pentru încă două locuri. Diferența dintre cele două modele constă doar în forma picioarelor care la Madrid este dreaptă, iar la Provence este teșită. Alegerea finisajului pentru stejar nu modifică prețul final.

masa bucatarie
Masa Madrid si scaune Morgan

Folosesc personal o masa extensibila din lemn masiv de stejar model Provence acasă la mine, am scris despre asta acum ceva timp – Amenajare interioară cu masa Provence și scaune Cello

Am inclus mai jos 4 imagini ale modelului Madrid pentru exemplificarea modului de extensie. Sigur că masa nu este destinată exclusiv bucătăriei, noi nu o catalogăm masa pentru bucatarie sau masa extensibila de 6 -8-10-12 persoane.

Pentru noi, din producție ies următoarele dimensiuni și le prezentăm astfel, chiar dacă dimensiunile în centimetri nu exemplifică direct numărul de locuri disponibile.

  • cea mai mică dimensiune  – 140×80 cm, extensibila la 190 cm, cu h=78 cm – 8 persoane
  • 160×90 cm, extensibila la 220 cm, cu h=78 cm – 8 persoane
  • 180×90 cm, extensibila la 260 cm, cu h=78 cm – 10 persoane
  • cea mai mare dimensiune  – 200×100 cm, extensibila la 280 cm, cu h=78 cm – 12 persoane

Alegerea finisajului este atributul forte al producătorului, adică noi, de aceea oferim o paleta de 16 culori din care puteți alege fără costuri suplimentare orice variantă. Se poate cere chiar și finisarea în două culori, blat separat de țarg și picioare. Ambele modele de mese se fabrică din stejar masiv clasic, european. Pentru cei care doresc stejar salbatic, adică cer, recomandăm secțiunea de mese fixe. Secțiunea de Masa Fixa din catalog vă deschide o paletă de peste 30 de modele.

Citește cel mai recent articol despre Masa cea Frumoasă! sau despre opțiunile gratuite de finisaj pentru mesele produse de noi.

Prețurile pentru aceste două modele sunt identice la dimensiuni egale. Avem un pret crescator, incrementat cu 50 de EUR pentru fiecare dimensiune succesivă, pornind de la 330 EUR + TVA pentru dimensiunea de 140×80 cm. Puteți solicita informații sau disponibilitate de livrare și prin intermediul butonului de comandă din partea de jos a articolului.

Citește și – Mese si scaune fabricate de noi – Masa Provence și scaunul Edward

În catalogul online gasiti această masă la pagina Masa Extensibila. Sper ca imaginile provenite de la beneficiari să vă ofere idei de amenajare sau echipare cu scaune pentru aceasta masa de dining.

masa bucatarie
Masa Provence 140×80 si scaune Cello cu tapiterie stofa

Puteți amplasa aceasta masa bucatarie în zona de gătit, fie în Open Space-ul dintre living si bucatarie, pentru că eleganța clasică a stejarului va putea deservi orice zonă cu succes. Un set masa bucatarie plus scaune poate include modelele de scaune Dijon sau Edward ori Cello. Nu excludem utilizarea ca mese de bucatarie și a altor modele însă din experiența interacțiunii cu cititorii revistei știm că dimensiunile mici sunt cele mai problematice.

masa bucatarie
masa Provence echipata cu scaune Cello si Simply

Principalul atu al tuturor acestor modele este că sunt fabricate din lemn masiv, din stejar 100%. Susținem lemnul masiv în spațiul de luat masa, cel mai utilizat în România din orice locuință, unde un blat sticlă securizată ar avea mult de suferit, plus o corvoadă la întreținere. Ca și caracteristică generală de finisaj am remarcat că se preferă nuanța de masa alba mai des în 2018, poate justificat fiind acest fapt și pentru că gătitul are o altă manifestare, mai rar ajunge porcul la tranșat în apartament.

masa bucatarie
masa Provence 140×80 cm

Designul tradițional va rămâne apreciat cu siguranță peste decenii, atât cât va rezista în utilizare oricare dintre mesele pe care le fabricăm.

Cu drag, din Maramureș.

Update Decembrie 2019 – Masa Nexia – Masa Nexia – model de masă extensibilă din stejar masiv este cea din imaginea de mai jos

Masa Nexia stejar masiv
Masa Nexia
masa bucatarie
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Se poate la comanda o masa ovala, alba, model clasic, de dimensiunile 160x100x75 cm, extensibila la 280cm lungime? Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.