Masa cea frumoasa – modelul Provence extensibil din stejar masiv

masa cea frumoasa - Provence extensibila din stejar masiv

Sunt deja 3 ani de când am aceste imagini cu ” masa cea frumoasa ”, cum o alintă proprietarul și le-am uitat într-un ungher al hardisk-ului, nepublicate. Pentru că imaginile primite de la beneficiari mi-s cele mai dragi și prezintă modelele de mese fabricate de noi în cea mai favorabilă lumină, mă bucur când am acceptul acestora să le public.

masa cea frumoasa - Provence extensibila din stejar masiv

Vorbim de o masă de tip Provence, varianta extensibilă de 140x80cm. Finisajul face ca masa Provence să fie apreciată și catalogată pe bună dreptate ca fiind masa cea frumoasa. N-apucăm să ne bucurăm ochii de estetica produselor pe care le livrăm în România, pentru că se vede cu totul altfel în fabrică, înainte de ambalare, cu picioarele demontate. Când masa ajunge la proprietar, acesta o montează și o încadrează într-un aranjament complet, cu scaune, fundal de cameră sau bucătărie, obiecte personale, fapt care duce la o încărcătură aparte pentru vederea de ansamblu.

Cred pe mai departe și n-am motive să schimb această opinie că masa Provence, la costul ei de achiziție, este o opțiune fără concurență pentru amenajarea spațiilor mai puțin generoase din casele sau apartamentele românești. Inspirația alegerii finisajului face totul. Masa din aceste imagini are blatul Vintage White și structura de țarg cu picioare – White Wash Grey.

Finisaje disponibile:

culori pentru mobila din lemn masiv
Tonuri de gri pentru lemn masiv

Dețin și eu o masă Provence, am prezentat-o în articolul scris mai demult care exemplifică echiparea cu scaune Cello. Le recomand de fiecare dată din toată inima, sunt generoase ca suprafață de așezare, solide, ranforsate cu H între picioare în partea inferioară, un exemplu de confort și soliditate.

Parcă întreaga amenajare este o suită de tonuri de gri (Shades of Grey), cu mai mult sau mai puțin spre extremele albe ori negre ale non-cromaticii. Am scris despre mai multe piese de mobilă fabricate de noi finisate în alb și negru, dar am trecut cu vederea de multe ori soluțiile de gri, chiar dacă sunt o suită destul de mare de opțiuni disponibile. Trebuie un ochi de designer, viziune a spațiului amenajat în forma finală și determinare pentru a păstra direcția și a obține rezultatul scontat.

Masa Cea Frumoasa

Cu drag, de alegeri inspirate

masa cea frumoasa - Provence extensibila din stejar masiv
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.