Masa consiliu 16 persoane – asa cauti pe Google daca vrei rezultate

masa consiliu 16 persoane masa consiliu 16 persoane

Am descoperit recent din arhiva de imagini vechi o masa model Kraken ce răspunde la căutari pe Google la numele ” Masa consiliu 16 persoane ”. Termenii folosiți în căutări, de limba română, exclud de regulă diacriticele și sunt laconice, fără de, și, pentru, cuvinte neindexate de motorul de căutare. Astfel încât, pentru a scrie conținut relevant și indexabil trebuie să folosim o limbă de lemn iar cititorii se întreabă ce-i cu ăsta de scrie ca un maghiar proaspăt absolvent a clasei I în limba română, după grădinița din limba natală.

masa consiliu 16 persoane
masa consiliu 16 persoane

Imaginile nu-s nici pe departe la fel de impresionante ca și întâlnirea live cu masa și cu blatul de 400×120 cm. Piciorul cu prindere centrală a fost fabricat atunci din metal și îmbrăcat în lemn, o muncă colosală, cu foarte multă migăleală. Masa consiliu 16 persoane din imaginile din acest articol a fost destinată unei firme din Olanda, și-mi amintesc un detaliu haios privitor la manipularea din timpul livrării.

Blatul a fost ambalat în carton, cu eforturi uriașe, având o greutate de peste 300 de kg și la încărcarea în camion a fost purtat de 8 oameni. Când l-au pus pe buza platformei și l-au împins să intre în camion s-a constatat că nu mai poate fi ridicat de pe podeaua camionului, pentru că din cauza greutății nu se putea băga mâna sub el să-l prinzi cumva și să-l ridici. A fost un chin să-l împingem inapoi, ca bordura lui să depășească marginea podelei și să putem să-l ridicăm puțin, cât să punem sub el niște șipci, ca la descărcare cei care îl preiau să îi poată manipula.

A ocupat loc de 4 paleți pe podea, cu tot cu picior, iar costul transportului a fost un procent bun de tot din încărcătura TIR-ului de 20 de tone.

masa consiliu 16 persoane
masa consiliu 16 persoane
masa consiliu 16 persoane
masa consiliu 16 persoane

Recomandăm întotdeauna ca mesele de consiliu să fie făcute din mai multe piese, și pentru modularitate și pentru costuri. O masă ca aceasta are costul dublu decât dacă ar fi fost fabricată ca suma a două mese de 200×120. Sigur că piciorul unitar, extrem de alungit, conferă un aspect fantastic și de multe ori am întâlnit cazuri în care rezultatul final primează înaintea valorii.

Inspirația pentru acest articol a apărut pentru că avem în lucru în acest moment 3 piese de rezisteță, mese uriașe, cu destinații diverse, masa de consiliu, masă de cramă, pentru întâlniri. Ieri am fost sunat de o companie de amenajări pentru office care a primit recomandarea de un beneficiar care deja folosește o astfel de masă și care ne-a recomandat încântat. Ce să zic, noi mai încântați decât ei, deci … Everybody Happy!!!

Cum zice un proverb cu tâlc – Decât să construim garduri înalte, mai bine să facem mese mai mari.

Adunați-vă oamenii dragi în jur, nu vă separați în singurătate!

S-aveți spor în tot ce faceți!

masa consiliu 16 persoane
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.