Usi culisante din 4 foi – 2 fixe și 2 centrale mobile – Iplan Furniture

Iplan furniture usi culisante – in stil japonez

Acum se numește Iplan Furniture și este rezultatul colaborării dintre Dragos Costache și Constantin Iosif – aka Prios. Numele trebuie să vă fie cunoscute deja pentru că ocupă spații generoase în paginile revistei noastre despre lemn. Faza haioasă este că au crezut că se pot ascunde de tehnologie și Dragos a dispărut ca și cont de Facebook, însă a revenit asupra deciziei pentru că realitatea i-a demonstrat că trebuie să fie vizibil, mai ales în rețelele de socializare.

Iplan furniture
usi culisante – in stil japonez

Mi-amintesc primele dăți când am vorbit cu ei, erau mai mult tâmplari decât oameni de afaceri, acum se plâng că nu mai au timp să meșterească aplecați asupra unui proiect din pura plăcere a prelucrării lemnului. Atunci, timpul petrecut experimentând, învățând, șkefuind lemnul dar și abilitățile de tâmplar le-a adus o mulțime de comenzi și au ajuns să bage ziua-n noapte pe nebăgate în seamă, luni devine vineri și lunile zboară. S-au extins, au putut să lucreze într-un spațiu mai mare, însă plătesc timp din cel personal pentru a-și respecta angajamentele. Dușmanul binelui este prea binele și vor trebui să învețe să găsească echilibrul după trecerea acestei perioade de tranziție.

Usi culisante fabricate de Iplan Furniture

Am primit zilele trecute de la ei imaginile cu ușile culisante fabricate din lemn masiv de meranti cu sistem de culisare Dorma Muto. Spațiul închis cu aceste uși, dintre care două fixe și două mobile, este de 320×230 cm. Sticla din caroiaj este sablată chimic, pentru că cea sablată mecanic are dezavantajul de a se păta ușor. Elementele din uși sunt continue, 100% masive, fără soluții lamelare, cu îmbinări tradiționale. Fiecare pătrat de stică este dimensionat pentru spațiul pe care îl ocupă în caroiaj, nu este un panou de sticlă continuu între două sisteme de zăbrele, pentru a evita vibrația și zgomotul produs la manipulare.

Anterior am mai scris despre : Design interior cu usi glisante de hambar însă stilul era complet diferit și mai ales rustic.

Dacă luăm în calcul doar prețul sistemului de glisare de cca 1000 de EURO, atunci valoarea întregii lucrări este considerabilă, dar și extrem de pretențioasă. Asta vor și fac cei doi meșteri, la Iplan Furniture, piese unicate, la comandă, imposibil de obținut de-a gata de undeva dintr-un magazin.

Iplan furniture
Iplan furniture

Pagina lor de FACEBOOK este aici.

Cea mai bună reclamă este din gură în gură, de la un beneficiar fericit la un viitor potențial client. Sunt mândru că sunt prietenii mei, iar dacă ne veți solicita soluții pentru proiecte de mobilă unicate, la comandă, către ei vom îndrepta recomandarea noastră, către Iplan Furniture din București.

Puteți citi și – Uși ascunse în corpuri de mobilier sau pereți

Chapeau Costi și Dragoș!

Iplan furniture
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Aveti idee de unde se poate cumpara substanta necesara pentru sablarea chimica a geamului?
    Am o masa de exterior cu geam rotund, clar, pe care as vrea sa il sablez in acest fel.
    Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.