Masa de bucătărie Rustic cu sertar – produs Kraft Mobel

masa de bucătărie Rustic

Tibi a terminat o masa de bucătărie Rustic cu sertar, luni pleacă spre beneficiar, undeva sub Carpați. Este o variantă derivată din modelul Rustic și adaptat cu un sertar ca la modelul Porto. Bucătăriile sunt spații foarte personalizate, această masă va fi utilizată de 2 persoane. Producerea de piese adaptate la dimensiunile utilizabile în fiecare locuință este specialitatea lui Tibi și îmi place să merg să fotografiez aceste produse, pe parcursul producției și la final.

 masa de bucătărie Rustic
masa de bucătărie Rustic

Masa este extrem de solidă, legătura de tip H dintre picioare rigidizează toată structura foarte mult. Poate ține atâta greutate cât poate cineva omenește încărca pe ea, deși nu acesta este scopul pentru care a fost comandată. Cred că va fi necesară crearea unui portofoliu de imagini cu descriere succintă, din cei 9 ani de publicistică online, pentru a putea oferi cititorilor o galerie de răsfoit. Această masă de bucătărie Rustic, cu sertar ar fi azi ultima, însă galeria ar include cel puțin 50-60 de produse diferite de cele standard.

Mi-este ușor să fac referire la piesele prezentate în catalogul online Mobel Amadeus, însă ar fi bine ca și produsele unicate să se regăsească într-un loc, pentru a exemplifica mai bine ce putem face.

Tibi a primit din partea mea recomandarea ca să îndeplinească această solicitare, este firesc să nu închid apelul cu fraza – ”N-avem, nu facem!” La fel am făcut și în alte cazuri și am avut bucuria de a primi imagini de la colegii mei tâmplari din țară cu piese senzaționale, trebuie să amintesc  – Design interior marca SeTe, cu piese din lemn de la Ionuț Dragnea sau Cum gasesc un tamplar în București – Dragoș si Costi.

Despre masa de bucătărie Rustic nu pot spune multe, dimensiunile sunt : 90 cm x 60 cm cu h = 80 cm, finisaj Nobel Brown, adică baiț și patina plus lac poliuretanic. Mai departe imaginile vorbesc de la sine.

 masa de bucătărie Rustic

blat din stejar - masa de bucatarie Rustic
sertar fara feronerie metalica
 masa de bucătărie Rustic

2021 va fi la fel de bun pentru micii producători de mobilă ca și 2020, și mai bun ca 2019.

Sunt convins!

masa de bucătărie Rustic
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.