Masa de consiliu – element de putere, decizie și respect

consiliu de administratie sala de sedinta cu masa de consiliu

Astăzi toată lumea are conceptul de multinațională definit complet și imaginea pe care o denotă apartenența la o astfel de organizație comercială este una cu multe semnificații. CEO, COO, CFO sunt doar câteva abrevieri ale celor ce stau la masa de consiliu unde este și pâinea și cuțitul decizional. Întâlnirile boardului de conducere a unei companii  cu extindere peste frontierele unei țări este moment cu semnificație crucială pentru întreaga companie. Secretarele se coafează, cafelele se fac în căni dublu-spălate, directorii de țară sau regionali cumpără costume noi, rapoartele de activitate se revizuiesc și iar se revizuiesc, agenții sunt hăituiți pe teren pentru a asigura conținut servietei de ședință … Glumesc. Serios glumesc, deși fiind de-al lui Caragiale neam, nici scenariul ăsta nu e imposibil.

Masa consiliu 16 persoane – asa cauti pe Google daca vrei rezultate sau alegi un model din Catalogul de mobilă Mobel Amadeus și ne ceri o cotație de preț la dimensiunea ta particulară.

Pentru cei cu funcții minore sau mărginașe, cultul personalității ține loc de religie, iar șeful este un semi-dumnezeu cu puteri depline … asupra salarului. Să nu credeți vreodată că acei șefi, cei ce stau la astfel de mese de consiliu importante, cu titulaturi greu de pronunțat sunt alt fel de oameni decât ceilalți oameni. Poate au trăsături de caracter, determinare sau perseverență care îi fac eligibili pentru funcții de conducere. Chiar și o aptitudine de birocrat este suficientă pentru a accede la un loc pe un scaun de masă de consiliu.

Oricum, alegerea tipului de masă, a amenajării, modul de a ține ședințele, toate auspiciile care guvernează astfel de întâlniri sunt reprezentative pentru companie. Unele întâlniri au rolul de a erija directorul general într-un fel de TATA MARE peste toți cei pe care îi păstorește, iar masa de consiliu va avea un loc distinctiv destinat LUI, pe care-l va ocupa după ce toți participanții vor fremăta în așteptarea sosirii lui. Alte mese de consiliu, cum ar fi cele largi, rotunde, dar nu prea mari, sunt destinate egalizării funcțiilor iar valoarea individuală a fiecărui ocupant este definitorie și prețuită în cadrul acelei întâlniri.

Am selectat, aleator, de prin lumea mare, imagini cu stiluri și modele de mese și configurații ale așezării scaunelor, tocmai pentru a vă cere să priviți, prin prisma propriei evaluări, ce simbolizează sau semnifică alegerea uneia sau alteia. Pentru compania mea, acea formă a companiei mele care s-ar preta la a avea o întâlnire de board de conducere, aș alege modelul restrâns cu maxim 4-5 oameni, așezați în jurul unei mese rotunde, fără gaură în mijloc, amplasată într-o vilă de protocol, disponibilă pe bază de programare amiabilă, celor din conducere, pentru concediu. Și vila ar fi la munte. Aparținând companiei, nu mie sau altcuiva. Exclus de a fi închiriată.

Toate imaginile de mai jos au caracter informativ, nu sunt produse fabricate de noi și reprezintă doar exemplificarea aspectului final. Majoritatea sunt din PAL sau MDF, noi producem mese de consiliu din stejar masiv. – Exemplu de produs fabricat de noi – Masa de consiliu derivată din masa London

Modele de masa de consiliu – exemple cu titlu informativ

S-aveti tot timpul drept de veto !

consiliu de administratie
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  AN NOU FERICIT SI PROSPER!
  IMI PLACE DRESORUL CU 15 SERTARE,M-AR INTERESA DIMENSIUNILE SI PRETUL.

 2. #2 Comentariu nou

  Buna ziua ,
  As fi interesat de o masa de consiliu cu dimensiunile : L-2800 mm , l -1100 mm , h -760 mm ca cea din imaginea 7 de sus in jos de la categoria ” mese de consiliu ”.
  Care ar fi timpul de executie si costul unei asfel de mese ?
  Astept cu interes oferta d-voastra !

  Va multumesc ,
  Cu respect ,

  Iasemin Osman
  0755032310

 3. #4 Comentariu nou

  as dori o oferta entru o masa de consiliu cu pretul intre 6500 si 11000 RON

  va multumesc mult

  o zi buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.