Masa de poker – Let’s play some cards!

masa de poker

Masa de poker, pentru un jucător împătimit sau pasionat, devine foarte repede un obiect de pus pe lista de achiziții. Vă spunem asta pentru că am fost surprinși de către un client de-al nostru, care ne-a întrebat dacă nu ne ocupăm și de fabricarea de mese de poker, pe lângă mobilierul pe care îl producem deja. Ni s-a dat o temă de casă, una la care Călin a promis să mediteze.

Între timp, am studiat ” cu ce se mănâncă”, să avem un punct de pornire. Practic, există trei tipuri de mese de poker: blaturi de masă simple, mese pliabile și masa solidă (cea despre care am fost noi întrebați).

Masa de poker cu blat, e doar asta, un blat pe care îl așezi peste masa de bucătărie sau masa din sufragerie, pentru folosirea ocazională. Se găsește mai mult în forma octogonală, prin urmare merge doar pe o masă de aceiași formă sau cel puțin rotundă. Jucătorii adevărați nu o preferă și sfătuiesc că e mai bine să asezați o față de masă cu cărți de joc sau ceva care să vă pună în atmosferă, dacă asta vă doriți.

Masa pliabilă poate fi depozitată ușor și scoasă doar când e nevoie. Având în vedere că cei mai mulți dintre noi nu dispunem de case cu spații generoase, aceasta e masa preferată de jucătorii obisnuiți. Unele mese se vând și cu scaune asortate, altele nu. Aici mai există avantajul că masa poate fi pusă pe o terasă sau într-o curte.

Masa solidă e masa pentru care trebuie să faci loc în casă, fiindcă devine o piesă de mobilier. Vorbim deja de alt nivel de utilizator sau mai bine zis de jucător.

masa de poker

Legat de forma meselor, acestea pot fi ovale, rotunde sau octogonale. Ați observat din imagini că nu există pătrate sau dreptunghiulare. Înainte de achiziționare e bine să ai în vedere câte persoane asezi la masa de poker, și încă ceva… Jucătorilor le place când câștigă, să apuce cu ambele mâini chipsurile câștigate, astfel, mărimea mesei este foarte importantă, fiecare jucător, din orice loc în care stă la masă, trebuie să aibă posibilitatea de a face lejer acest lucru.

Sunt multe de spus, voi reveni cu alt articol. Între timp, sărbători cu bucurie și cu joacă vă doresc!

masa de poker

masa de poker
masa de poker

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  M-ar interesa ceva mese ma puteți contacta va rog 0743611874 ms

 2. #2 Comentariu nou

  Pret pentru blat-urile de poker ?!

 3. #3 Comentariu nou

  Buna ziua!
  Suntem interesati de o masa de poker din lemn masiv , rotunda sau octogonala, cu capac reversibil.
  Ne puteti da un pret si un termen de livrare!
  Multumim!
  0748587440

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.