Masa plianta pentru canapele si fotolii Tuc-Away

masa plianta pentru canapele si fotolii

Fac un serviciu gratuit celor care fabrica acest model de masă, prezentând masa plianta pentru canapele si fotolii model Tuc-Away. Ceea ce m-a determinat să îi apreciez este tocmai simplitatea frapanta a designului și utilitatea reala a produsului. Sunt americani, din Florida, și scrie negru pe alb pe site-ul lor unde comercializează 4 modele derivate din același design de mese, și că este model patentat și apărat de lege.

masa plianta pentru canapele si fotolii

A durat ceva timp până să găsesc instrucțiunile de utilizare care fac din această piesă de mobilier utilă. Pentru echiparea oricărui model de canapele si fotolii are o soluție ingenioasă. Nu m-am prins ușor cum este asigurată stabilitatea ansamblului. Apoi, într-o imagine cu instrucțiuni de utilizare s-a lămurit totul. Profilul îngust gen ramă, în care se pliază blatul cel mic de măsuță utilitară are pe partea din spate un element metalic care se sprijină sub fotoliu sau canapea. La rabatare, blatul nu mai are nevoie de un picior de sprijin și astfel utilizarea este mai ușoară și se evită accidentele.

masa plianta pentru canapele si fotolii

Din imaginile prezentate pe site-ul oficial înțeleg că sunt disponibile două variante de culoare și două mărimi al căror preț este diferit. Pentru 70 sau 40 de dolari primești o varianta de masătă pliantă pentru lateralele de canapele si fotolii, ori varianta pentru partea anterioară a șezutului. Ideea și modul de punere în practică sunt absolut geniale, produsul fiind unul ușor de fabricat și poate constitui baza unei afaceri de familie. Regret că la noi în țară nu se găsesc mai multe firme similare care imaginează un produs unic, simplu, genial prin design pe care să-l promoveze și să dezvolte ca business de familie.

masa plianta pentru canapele si fotolii

masa plianta pentru canapele si fotolii

masa plianta pentru canapele si fotolii

Toată lumea caută afaceri care să îi îmbogățească, însă exemplul de față este minunat pentru că poate servi ca și model de independență financiară și succes comercial și logistic, la nivelul unui salar bun.

Cu drag, de ingeniozitate.

4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.