Masa si scaune vs masa cu scaune | Gradina si Bucatarie

Mobelamadeus.ro oferă posibilitatea achiziției de mese și scaune din stejar, din portofoliul de produse aflat în producția de serie pentru export a 4 fabrici din Maramureș și Satu Mare

masa si scaune Masa Provence cu targ alb si blat natur

Așa e că n-are noimă titlul despre masa si scaune vs masa cu scaune?

Bucatarie și gradină sunt doar locurile unde oamenii vor să amplaseze aceste seturi și folosesc cele două cuvinte asociate, cautând soluții în online. Dacă e să vedem statistic cum înțelege Google lumea noastră din perspectiva unei inteligențe artificiale orientate spre UX – User Experience ar trebui să reușim, noi cei care azvârlim conținut în spațiul www să facem semantica să coincidă cu o relevanță mare pentru ca Google să ne promoveze între primele rezultate online.

masa si scaune
masa Provence restaurant Manitoba – Canada

Masa si scaune – Masa

Pentru bucătării se caută set masa si scaune bucatarie, eventual asociat cu cuvântul ieftine. Înțeleg că ieftine guvernează alegerea și rezultate de valori sub 1000 de lei, care cuprind seturi de 4-6 scaune plus eventual o masă extensibilă sunt cele mai apreciate răspunsuri oferite de motorul de căutare. Personal, sunt susținătorul ideii că suntem prea săraci să cumpărăm lucruri ieftine, dar asta nu se traduce în condiția unui credit pentru astfel de produse. Calitatea este dată de materialele folosite și doar dacă nu locuiești la tine acasă ai nevoie de ceva care să mobileze o bucatarie si de care te folosești atât de rar încât să nu ajungi să percepi disconfortul sau construcția precară din substituenti de metal și pseudoforme de lemn/carton/melamină.

Masa Madrid

Celor care caută astfel de soluții le putem oferi modelele de mese Provence sau Madrid, extensibile, care la cursul de astăzi au valoarea de 1850 de lei, cu TVA si transport incluse, pentru dimensiunea de bază – 140×80 cm extensibil la 190 cm, ca lungime. Calculul a fost făcut considerând un preț de 330 de EUR + TVA + transport. Sunt cele mai ieftine mese pentru bucătării mici, pe care le producem, fără a asocia cuvântul ieftin cu calitatea scăzută.

Update 2020 – Accesați catalogul online www.mobelamadeus.ro – secțiunea Mese Extensibile.

Știu că sunt în IKEA la jumătate din acest pret, însă nu sunt din stejar masiv 100%. Finisaj stejar nu înseamnă material plin din lemn masiv de stejar. Vă recomand să citiți etichetele cu mare atenție.

cere pret mobila mobel amadeus

Masa Provence

Motivul pentru care prețul este mai scăzut comparativ cu alte modele de mese pe care le producem este dat de faptul că sunt produse din elemente scurte de lemn, ceea ce ne permite să valorificăm toată cheresteaua de care dispunem. Cel mai lung element al unei astfel de mese nu depășește 80 de cm, însă are în componeță și multe piese de lemn de 40 de cm. Cu pricepere și folosind aceeași tehnică de tâmplărie tradițională orice bucată de lemn ajunge să poată fi folosită și pot spune cu mândrie că aceste mese sunt cele mai longevive din producție.

Diferența dintre Madrid și Provence este dată de forma picioarelor, care la Madrid are linii drepte, paralele, pe când forma picioarelor de masa Provence este teșită, cu linii convergente.

Poți răsfoi și – Topul meselor fixe de pe mobelamadeus

Alegerea finisajului este disponibilă dintr-o paletă largă, fără costuri suplimentare. Când vorbesc de finisaj nu mă refer doar la culoare ci și la pregătirea suprafeței și la nivelul de luciu al lacului. Lemnul masiv permite perierea fibrei, ceea ce duce la o textură palpabilă, unde tactil se simt fibrele de esență mai tare din lemnul de stejar. Lacul, pe de altă parte, poate fi mat, semi-lucios sau lucios într-un grad de 80 %, fără a ajunge la senzația de sticlă care poate fi obținută folosind rășină epoxidică.

masa si scaune
Masa Madrid cu targ alb si blat natur

Masa si scaune – Scaune

Dacă tot am scris masa si scaune, ca scaune cred că opțiunile sunt cele mai dificil de selectat, având un impact comercial mai ridicat decât masa. Neapărat trebuie la o masa si scaune, iar lemnul mi se pare cel mai de încredere material, eventual metalul mai poate fi o opțiune, însă nu zamacul poleit cu plastic sau imitație de crom. M-aș bucura dacă ați asocia zamacul cu mașinuțele de fier sau cu clanțele și butonii de sertare de calitate redusă. E greu să-i spui metal, deși atrage magnetul, uneori.

4 scaune din stejar masiv, model Dijon depășesc prețul unei mese extensibile, la cea mai mică dimensiune. Dacă ne referim la costul celei mai mari, atunci 6 scaune depășesc costul acesteia. Valoarea lor este componenta principală a costului de amenajare a unui spațiu de luat masa, însă e nedrept neglijat și provoacă șocuri când cineva începe discuția pentru oferta.

cere pret mobila mobel amadeus

Eu am acasă setul de masa si scaune compus din modelul Provence si scaune Cello, am scris despre el aici –Amenajare interioară cu masa Provence și scaune Cello

Am pornit cu gândul de a glumi despre ofertele de 1 iunie primite recent de la diverse magazine, care includ proiectoare de 10.000 de lei, telefoane octacore sau camere de monitorizare trafic auto, chestii absolut indispensabile pentru fericirea copiilor, când părinții vor să le facă surprize odraslelor.

Mă gândeam să ofer și eu într-un newsletter, tot pentru Ziua Copiilor, de 1 iunie, o masa si scaune, la preț redus, cu siguranță le trebuie mititeilor… Pfff … sunt om serios, chiar nu pot considera o astfel de frază decât cu caracter hilar.

Am scris că mă rezum la segmentul bucătarie când îmi exprim poziția pentru masa si scaune, pentru că despre grădină, al doilea cel mai de interes subiect căutat în mediul online, treaba este puțin în afara competențelor noastre. Am oferit mobila pentru terase acoperite, însă mobilierul care stă sub cerul liber, în bătaia soarelui, a ploii sau a zăpezii este și trebuie să fie altfel construit.

Opinia mea pentru mobilierul de grădină este :

  • alegeți masa si scaune fabricate din salcâm dacă lemnul nu e protejat de o copertina
  • alegeți mobilier produs din elemente distanțate, pentru ca lemnul să ”lucreze” liber, fără a se rupe – Idei15 idei pentru setul de terasă, fie din lemn, fier sau ratan. Liniste
  • cereți informații despre finisaj, vă recomand ulei sau ceară, finisaje care nu fac peliculă
  • împăcați-vă cu ideea că la 3-4 ani trebuie să le schimbați, dacă nu le purtați de grijă
  • în condițiile în care le refinisati anual, le depozitați iarna, nu le așezați direct pe pământ puteți dubla ușor durata de utilizare
  • stejarul nu este lemn pentru intemperii, se va contracta și dilata fantastic – Caz aparteFără comentarii Nr. 53 – Gaze Burvill – Mobilier din lemn masiv de stejar pentru exterior
  • alegeți daca e posibil combinatii de metal si lemn

Să știți când alegeți, pe ce merită să dați banii. Cereți informații, întrebați, documentați-vă, e păcat ca doar prețul să dicteze o astfel de achiziție. Nu uitați că aveți părțile componente ale fizicului vostru sprijinite atât pe masă cât și pe scaune, zi de zi.

Update 2021 – Recent m-am bucurat să primesc confirmarea unor noi beneficiari că sunt încântați de alegerea făcută, dorindu-și masa si scaune din stejar. Primim cele mai frumoase imagini de la cei care au cumpărat și se declară fericiți cu alegerea făcută, achiziționând mobila din stejar de la MobelAmadeus.ro

masa Madrid scaune Dijon
Masa si scaune vs masa cu scaune | Gradina si Bucatarie 60

S-aveți mintea destupată, zâmbetul pe buze și bucurie de alegerea făcută!

Update 2022 – Cererea de mese extensibile este stabila, mai ales că în contextul măririlor de prețuri, noi nu am modificat anul acesta prețurile din februarie. Drept urmare am livrat nenumărate comenzi către HORECA, dar și persoanelor fizice, pentru amenajări rezidențiale.

Conexe :

Masă din stejar cu scaune tapițate – Mobel Amadeus

Mese din lemn – trend de achiziție exploziv în 2020

masa si scaune
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.