Masa Sigma – 260×100 – imagine la 20 de minute după livrare

masa Sigma

Poți descrie o masa Sigma prin blatul din cer masiv și picioare din inox satinate. Sau poți pretinde că lemnul este doar amidon, de fapt amidonul la rândul lui este un simplu zahăr format din  șase atomi de carbon, doisprezece de hidrogen și 6 atomi de oxigen, nu?

cere pret mobila mobel amadeus

Perspectiva diferă, ceea ce contează este să ne raportăm la același sistem de valori când ne exprimăm opinia. Au fost 2-3 saptămâni de foc, cu multe livrări și logistică foarte strânsă. Vedeam în fața ochilor doar hartii cu numere de telefon ale soferilor si curierilor și strângeam din dinți de fiecare dată când a trebuit să scriu sau să răspund telefonic că se mai amână un termen câteva zile. Unul dintre beneficiari, a fost extrem de liniștit și răbdător, ceea ce pe mine personal mă uimește. A primit coletul cu masa Sigma comandată cu 7 zile întârziere și scuze din partea mea pentru acest fapt datorat Paștelor.

Citește și : Masa model Sigma 360 cm – blat din 2 segmente, echipata cu 3 picioare metalice

După livrare, la nici 20 de minute conform raportului soferului de pe masină primesc un email, fără text, doar cu o imagine și subiectul –  De senzație. Multumesc !

masa Sigma

Mda, uite așa îmi mai vine sufletul la loc, mă bucură bucuria omului, mă bucură încrederea lui de a fi comandat prin intermnediul unui catalog online, o piesă de valoare și eu, ca maramureșean get-beget că sunt chiar de cuvânt și livrez ceea ce promit. Nimeni nu-i perfect și cine nu muncește nu greșește, ceea ce contează este o comunicare fluentă, cu veștile bune și rele spuse la timp, fără pauze, cu asumări și decență în pretenții și promisiuni.

Comenzile din România pentru masa Sigma sunt multe, însă și celelalte modele performează. Acum 5 ani n-aș fi crezut că acest demers va avea asemenea amploare, însă mă bucur, nu aveți idee cât de mult mă bucur că se pot oferi în România produse fabricate în România, dar destinate în principal exportului. Catalogul de mobila este accesibil prin butonul mare verde de sus sau direct la adresa Catalog Mobila. Nu numărul comandat în România este relevant ci faptul că tot acest demers nu conține pic de reclamă.

Articolul în care am publicat prima dată acest model de masă este dedicat celor 3 modele de mese – Sigma, Tripod și Slim Curve – Picioare metalice și blat din stejar masiv – Rustic Industrial

Cu drag, de oameni cu îngăduință multă !

Update 2021 – Am primit imagini cu o masa Sigma dintr-o amenajare interioară de excepție.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Salut, imi poti spune la ce pret ajunge aceasta masa si daca se poate trimite in Brasov.
    Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.