Mese Britain rotunde fixe sau extensibile expediate în 2017

mese Britain din stejar masiv Dresor Bold 160cm si Masa Britain D120

Am mai scris despre mese Britain cu toate ocaziile care le-am avut. Le fabricăm de peste 10 ani, și este modelul cel mai bine apreciat în aceste timpuri când concurează pentru aprecierea generală cu produse cu tușă modernă. Chiar dacă rusticul industrial reprezentat de metal și lemn natur este în vogă, iar mesele Kraken și Hudson sunt foarte bine primite, totuși, un număr considerabil de locații impun piese de mobilier din gama din care fac parte și aceste mese Britain, care trebuie să prezinte eleganță, lipsa metalului și forme ce aduc cu mobila stil. Nu îmi plac piesele de mobila cu sculpturi, desi apreciez munca celor care le produc. Pur și simplu prefer să fie forme cu mentenanță ușoară.

Locații cunoscute care găzduiesc mese Britain sunt: Conacul Maldăr și Restaurantul La Mărie și Ion din Regie. Piesele unicate, livrate către persoane particulare sunt multe și rareori avem bucuria de a primi imagini cu aranjamentul final. Una este ceea ce fotografiem noi în fabrică și cu totul alta viziunea spațiului final cu toate piesele ce-l compun.

Avem parte de un 2017 mult mai bun decât 2016 în privința ghinioanelor provenite de la deteriorările la transportul prin curieri. Am revenit la prima colaborare cu o firma mai puțin titrată și am crescut numărul expedierilor cu transportatori alternativi. E drept că logistica e puțin mai complicată, costurile mai mari, însă am redus la aproape insignifiantă rata defectelor apărute la expediere. Una e să punem în mașina ce va livra la beneficiarul final coletele direct din fabrică, sau să se transbordeze pe parcurs de 2-3 ori.

Ca urmare … oameni mulțumiți, încântați, noi nu mai putem de bucurie, că totul merge cum ar trebui să meargă.

Mese Britain – modelul Britain Extensibil D120/160

cere pret mobila mobel amadeus

Mese Britain – modelul Britain Rotund New Grey D120 fix

Aceasta masa are companion în locația finală un dresor cu 3 usi, model Bold, finisat în aceeași culoare. Imaginile finale sunt minunate.

Mese Britain –  Modelul D120 Rotund White Vintage

cere pret mobila mobel amadeus

Asteptam imaginile cu aranjamentul final, pentru ca această masă face parte dintr-o comanda mare, cu mai multe piese de mobilier.

 

11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.