Medalionul din lemn din cutia ceasului Tissot

medalionul de lemn

Avem pentru voi un mesaj foarte important legat de medalionul din lemn pe care l-ați primit în cutia ceasului realizat de TISSOT în ediție limitată și dedicat Centenarului României!

medalionul de lemn

Bună ziua lui Crăciun! Cum ați petrecut dumneavoastră?

Eu trebuie să vă spun că am așteptat să treacă zilele de sărbătoare și să mă reapuc de lucru fiindcă aveam ceva să vă transmit. Am povestit, înainte de sărbători, cu Octavia de la SEZI. Aveam o nelămurire legată de medalionul din lemn, care a fost oferit cadou tuturor celor care și-au cumpărat ceasul TISSOT. V-am scris despre el în seara când am aflat de lansarea sa și mi-a povestit Călin că a primit feedback pozitiv de la cititorii noștri, unii dintre ei mulțumindu-i de veste, devenind mândrii posesorii.

L-am văzut de aproape, îl are cumpărat cineva drag mie și mă mai rog din când în când să accepte să-l împartă cu mine :). Ceasul i se potrivește și unei doamne, nu a fost gândit doar pentru domni.

medalionul de lemn

Medalionul din lemn de fag este o creație a artiștilor de la Sezi. Cercul plin de simboluri reprezintă hora, soarele, perfecțiunea, omul și întregește povestea complexă a ceasului. Cele 1918 piese au fost crestate mecanic de Atelier 53 și finisate manual de Sezi.

Bun, pentru fiecare ceas vândut, 50 de lei vor ajunge într-un fond special alocat de către Albini Prassa pentru Free Miorița. Asociația „Free Miorița” are un program care se numește „Lumină pentru România”, al cărei scop este să aducă electricitate în cele mai izolate case din țară. Pentru asta vor fi folosiți banii. Dacă trimiți medalionul primit înapoi către Albini Prassa, aceștia vor dona încă 50 de lei asociației.

Adresa:  ALBINI PRASSA srl, Aleea Alexandru nr. 35, sector 1, București

Mesajul care pare să fi scăpat posesorilor este acesta: dacă retrimiți medalionul, după dublarea donației, îți va fi trimis înapoi. Practic, nu se pierde:

Am pus un medalion HORA realizat manual de ȘEZI alături de fiecare ceas Tissot România 1918 – 2018. Iar dacă alegi să ne trimiți medalionul tău înapoi, după ce cumperi ceasul, în plicul gata timbrat din cutie, noi dublăm donația noastră către Free Mioriţa pentru a aduce și mai multă lumină în casele izolate din România. Medalionul tău va fi păstrat cu grijă în locul lui sculptat special în masa Horei, pe care o găzduim la birou. La finalul campaniei, când ediția limitată de 1918 ceasuri se va epuiza, iar misiunea noastră alături de Free Miorița va fi încheiată, medalionul tău se întoarce la tine pentru a-și lua locul în cutia specială. Primul medalion a ajuns la noi de la Constanța, iar acum masa începe să se umple. Suntem bucuroși că putem sărbători 100 de ani de la Marea Unire alături de toți pasionații care aleg să cumpere primul TISSOT creat vreodată pentru România! #tissot #albiniprassa #freemiorița” [mesaj primit de la Octavia]

medalionul de lemn

Dați de veste și dumneavoastră, vă rugăm! 🙂

medalionul de lemn
medalionul de lemn

Medalionul Tissot

medalionul de lemn
medalionul de lemn
medalionul de lemn

Foto: COSMIN GOGU

medalionul de lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.