Scaunul pentru citit- partenerul tău de călătorie prin lumea cărților

scaunul pentru citit

Dacă scaunul pentru citit lipsește dintr-o sufragerie, este ca și cum ai avea o baie de tip spa cu o vană mică. Asta am citit eu pe undeva. Adevărul e că mie mi se pare goală o casă fără o încăpere doar pentru cărți și scaunul pentru citit. În momentul în care ai luat o carte în mână și pornești să-i descoperi conținutul, se crează o legătură intimă între tine și ea, iar cititul are nevoie de spațiul său propriu.

scaunul pentru citit

Sunt puțini cei care reușesc să se detașeze de ce e în jur când citesc. Ne plângem mult că copiilor le lipsește atracția pentru citit, însă aici, uneori, e vina adulților. Eu citesc pentru că am crescut văzând-o pe mama mereu cu cărți în mână. Așezată în fotoliul de lângă geam, fascinată de lumea ei, m-a făcut curioasă. Ăsta e primul pas. Dacă trezești curiozitatea într-un copil, cititul va face restul pentru el.

Un scaun pentru citit ar trebui să aibă trei lucruri în comun: să fie incredibil de confortabil, spațiul amplu și design mișto. Dacă e confortabil și ți se pare minunat din punct de vedere vizual, scaunul te va ține în el. Mai mult, va da un fel de dependență. Oricât de bună ar fi cartea pe care o citești, dacă nu stai într-o poziție confortabilă, vei dori relativ rapid să faci altceva.

scaunul pentru citit

scaunul pentru citit

Iată un adevăr istoric: oamenii nu au stat mereu pe scaune, ele au devenit mai populare în secolul al XVI-lea. La început, erau rezervate doar regilor și împăraților. După ce au ajuns și la oamenii de rând, aceștia s-au stăduit să le facă foarte comode.

Scaunul trebuie să fie partenerul tău când citești, e parte din poveste. Dacă adaugi un pahar de ceai aromat sau un pahar cu vin, experiența nu poate să fie decât plăcută! Noi avem în catalogul online fotoliul Miami, e tare primitor, poate vă face cu ochiul!

scaunul pentru citit

Eu mă văd citind în oricare dintre acestea. Avem nevoie de momente frumoase de odihnă.  Să vă fie cu inspirație și spor la citit!

scaunul pentru citit

scaunul pentru citit

scaunul pentru citit

scaunul pentru citit
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.