Mobila pe Comanda – Birou pentru Doamna si birou pentru Domnul

mobila pe comanda Birou pentru Doamna

Subiect – Mobila pe Comanda – Birou pentru Doamna si birou pentru Domnul

Autor  – Ionuț Dragnea

Concept – Ionuț Dragnea

Tâmplar – Ionuț Dragnea

Dimensiuni – lungime 160cm x adancime 75cm x inaltime 76cm, ambele.

Mobila pe comanda, material și tehnică : Ambele proiecte sunt din stejar masiv. Imbinari structurale traditionale lemn pe lemn, incleiate, lucrate exclusiv cu scule de mana sau hibrid (cu scule de mana si scule electrice). Picioarele si manerele de sertare sunt tot din stejar, realizate la comanda de catre dl. Marian Visan, mester strungar din Bucuresti.

Cam atât ar fi de scris în tot articolul, altfel ajung să fac așa cum a exemplificat Toma Caragiu despre cronica unui tablou în monologul – Mefisto. Dacă aș scrie vorbe goale, ca să umplu paginile unei reviste, să par doct și priceput ca și cum aș fi tras la rindea lângă Ionuț aș scrie poveste goală. Mai bine îl citez pe Toma Caragiu – ”demitizarea exhausiva si relational cadoca. Incongruența fenomenologică și introspectiv cromatică ” Mda, fără descriere, doar din ceea ce meșterul mi-a transmis.

E simplu, ambele birouri, construite pentru o familie tânără au beneficiat de susținere totală din partea celor care au vrut mobila pe comanda. Au vrut două birouri, pentru doamna și pentru domnul, simple, frumoase, cu mână complet liberă la design acordată tâmplarului. Îl invidiez sincer, mai rar astfel de șanse. Nu m-a contactat vreodată cineva care să-mi solicite masa și scaune, frumoase, cum cred eu că li s-ar potrivi. Ionuț a ales frumos picioare strunjite pentru partea feminină a mobilei și îmbinări iscusite pentru cel masculin. A reușit o pereche cum rar se mai găsește. Sunt stiluri diferite, unite de fibra lemnului de stejar din ele, dar diferențiate puternic de stil.

Birou pentru Doamna

Birou pentru Domnul

Ai toată admirația mea d-l Dragnea și șansa de a face cinste acestui nume, greu încercat zilele astea.

Spor să ai, noroc și inspirație pe mai departe!

Ai putea citi și – Birou acasa – cum să lucrezi de acasă în loc să mergi la servici sau să vedeți produsul realizat de colegii lui Ionuț – Birou S

mobila pe comanda
17 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  M-ar interesa un birou stejar masiv culoare aurie (naturala) cel cu trei sertare(cel farapartea superioara).
  Care ar fi pretul?, conditiile pentru comanda ?
  Ar fi ideal cu o lungime de 120 cm .
  Astept un raspuns.
  Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.