Model de masa supra extensibilă – Entertainer extending table

model de masa extensibila

Azi am remarcat un model de masă supra extensibila, configurabilă, care permite modificarea lungimii totale cu aproape dublul lungimii inițiale. Am scris anterior despre sistemul rotativ Lazy Mary anterior, inspirat de modelele prezentate de Berrydesign din UK.

model de masa extensibila

Conceptul este genial, totul stă în feroneria folosită, care e neapărat nevoie să fie metalică, pentru a avea rigiditatea necesară. Berrydesign oferă o paletă impresionantă de opțiuni de personalizare, care pe lângă esențele de lemn masiv utilizate – stejar, castan, cer, arțar sau cireș – permite configurarea mesei dorite în peste 5 dimensiuni de lungime, 3 variante de lățime și de la 1 la 3 extensii atașate.

Am fost mai mult decât surprins și cred că oferta lor este ca și opțiuni cea mai completă pentru un model, pe care am văzut-o vreodată. Link.

Ceea ce m-a năucit efectiv este creșterea exponențială a prețului, la valori greu de digerat pentru un consumator cu pașaport românesc. Cred că nici miliardarii României nu au în ADN inserată puterea de acceptare a acestor valori. Deduc că totuși, devreme ce publică aceste valori, au și cerere pe acest tip de mese. Oricum , pornind de la £3421 pentru o masă de 140×90, fără extensii, din stejar, să poți ajunge la valoarea de £12877 pentru dimensiunea de 280×110 cm cu 3 extensii este o cale lungă. Am selectat din opțiuni valorile extreme. Noi comercializăm varianta de masă Provence sau Madrid la dimensiunea de 140×80 cm, extensibilă, pentru valori de 12x mai mici decât valoarea lor cea mai mică. Nu găsesc sensul, pe bune, dar precis există o explicație.

Nu contest, valorile remunerațiilor lunare minime comparativ UK-România, poate că au același factor de multiplicare, însă tot mai lipsește ceva din puzzle.

Anyway, vorba englezului, prezentarea acestui model de masa este alături de concept și opțiuni la nivelul superlativ, îmi exprim public doar pentru aceste caracteristici, toată admirația.

Opțiuni pentru acest model de masa supra extensibila:

model de masa supra extensibila
model de masa supra extensibila
model de masa supra extensibila
model de masa supra extensibila
model de masa extensibila
model de masa supra extensibila

E lungă, drept îi? Un model de masa supra extensibila pe care m-aș încumeta să încerc să-l fabricăm, însă nu la aceste costuri.

Update 2022 – fabricăm o masă care are caracteristici similare cu masa prezentată mai sus și urmează să o includem în catalogul online www.mobelamadeus.ro Masa se numește Nexia și am scris un articol dedicat acestui model constructiv.

Masa Nexia stejar masiv
Masa Nexia

Puteți citi articolul accesând link-ul – Masa Nexia – model de masă extensibilă din stejar masiv

Am să revin cu detalii și dimensiuni constructive disponibile, direct în pagina produsului.

model de masa extensibila
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.