Modele de case | Planuri casa | Casa din lemn

Casa de lemn Casa de lemn

Unii dintre noi impartasim acelasi vis, de a construi o casa. La casa din visul meu, pe care mi-o doresc i-am gasit forma aici . Nu vreau o casa in sensul de a-mi muta resedinta de tot acolo, prefer confortul cu miros de asfalt al orasului, dar pentru weekend as fugi undeva. Sa fie ca doua universuri paralele, unul de liniste si relaxare, rupt de cotidianul aglomerat al orasului, iar celalalt in mijlocul valtorii de evenimente si economie si calare pe pulsul vietii economice sau de divertisment urban.

Ce sa zic, descrieri fantasmagorice despre ce si cum? Asa arata casa, eu o vad acum ca cea mai frumoasa. Am avut cindva o cabana mica pe piloni pe malul unui lac, cu ponton si masuta rotunda linga foc. Atunci sclipea pentru ca imi placea mie. Acum nu o mai am, si mi-e dor de ea.

Asta e, imaginile fac cit 1000 de cuvinte.

Modele de case

Casa de lemn
Casa de lemn

 

plan parter

plan etaj
Plan etaj
plan subsol
Plan subsol

Dimensiunile sunt in feet si inchi, americani, dar pot fi foarte usor convertite pe Google in cm si metri. Nu trebuie să considerati planul ca fiind bătut în cuie ci mai mult o idee orientativă, dacă discutați cu firma sau meșterul care vă poate pune pe picioare o astfel de casă, cu siguranță veți mai aduce modificari.

Casele de lemn se găsesc sub foarte multe forme și alcătuiri. Pentru modele de case din lemn construite din bușteni e suficient să căutați online la segmentul imagini si veti gasi o puzderie de idei. Nu vă recomand să bântuiți internetul prea mult pentru că nu veți fi în stare să vă decideți, mai bine consultațivă partenerul de viață înainte și stabiliți câteva reguli:

 • suprafața utila
 • etaje – da sau nu
 • garaj – da sau nu
 • utilitate – cabana de vacanta sau locuinta permanenta
 • camera de oaspeți ( nu includeți camere pentru copii, nu vor locui cu voi după ce vor fi majori)
 • spațiu outdoor – terasa, barbecue, veranda, poteci si cai de acces.

Cu drag, de moda veche.

Idei faine : www.precisioncraft.com

plan parter
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  asta e surioara celei pe care o am eu ! 🙂 sigur sigur ! ……. imbinarea dintre lemn si piatra mi se pare cea mai de efect si atractiva combinatie !

 2. #2 Comentariu nou

  E cel mai bun paragraf despre Casa de vis din lemn. Felicitari!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.